Keliautojau, visas pasaulis tau po kojomis. Ar tu pasiruošęs tyrinėti apleistus miestus, laiko pasiglemžtas civilizacijas, poapokaliptines dykvietes, pasaulius bei tolimas galaktikas, kuriose gausu mistiškų būtybių? O ar pasiruošęs tą daryti nekeliant kojos iš namų? Užsisakyk bilietą jau dabar, tavęs laukia geriausi atvirojo pasaulio žaidimai!

Kelionę planuok čia!

Tokijas, kuriame vaidenasi

Atvirojo pasaulio žaidimuose Tokijas yra reta lokacija. Tyrinėk Japonijos sostinę su GhotWire: Tokyo

Apsilankyk Tokijo mieste, Japonijoje. Nors tokio miesto, koks tavęs laukia, pamatyti tikriausiai visai nesitiki. Tavęs nepasitiks šiltos ir draugiškos miestiečių šypsenos, o nosies nekutens ramenų kvapas. Vietoj to, Tokijo gatvėmis klaidžioja piktosios dvasios, o tu esi herojus, kuriam pavesta išgelbėti miestą. Prisimink visus burtažodžius, laikas medžioti vaiduoklius!

Apsilankyk Tokijo mieste pigiau. Įsigyk GhostWire: Tokyo key žema kaina.

Lenktynės Meksikoje

Po Forza Horizon 5 ratais nugula atviras Meksikos pasaulis

Vasaros karštis, dykumos dulkės, auksinis paplūdimio smėlis, senoviniai griuvėsiai, snieguotos kalnų viršūnės ir riaumojančių variklių muzika – Meksikoje prasideda Forza festivalis! Ką vairuosi? Gali pasirinkti iš daugiau nei 400 automobilių, tačiau jei planuoji kirsti finišo liniją pirmas, rinkis išmintingai! Ar pasiruošęs vakarėliui?

Įsigyk Forza Horizon 5 key pigiau.

Kelionė po penkias karalystes

God of War atviras pasaulis stebina Skandinavų mitologijos įvairove

Pavargai nuo seno gero Midgardo? Nori praplėsti savo akiratį? Užsisakyk kelionę į penkias karalystes. Aplankyk Alfheimą – šviesos ir tamsos elfų namus, kurie nustebins skaidriomis upėmis ir tankiais miškais. Leiskis slidinėti į Jötunheimą, milžinų karalystę, arba pasidegink Muspelheimo liepsnose. Ieškok lobių Niflheimo miglose ir pasilabink su mirusiųjų sielomis Helheimo gelmėse. Net ir užkietėjusiems kariams reikia atostogų. Tik jų metu gali tekti nukauti vieną kitą drakoną ar Valkiriją.

Aplankyk penkias karalystes pigiau. Įsigyk God of War key mažesne kaina.

Kelionė laiku. Kaip ir.

Assassin's Creed serija pasižymi milžiniškais atvirojasi pasauliais.

Kaip jau žinai, žmonija vis dar neišrado laiko mašinos, tačiau yra alternatyvų. Nori sužinoti daugiau?

Ženk į mašiną, pavadintą Animus, sujungiančią praeitį ir dabartį. Keliauk į senovės laikus ir įsikūnyk į protėvių kailį. Tyrinėk senovės Egiptą, Graikiją, Italijos renesansą, tapk Karibų jūros piratu ar vikingu, įsiveržusiu į Britų salas.

Pasinerk į visą Assassin’s Creed franšizę.

Bėk, bėk greičiau!

Parkūras atvirojo pasaulio žaidimuose dar niekada nebuvo toks smagus kaip žaidžiant Dying Light 2.

Bičiuli, ar tau sekasi parkūras? Tokių įgūdžių tau prireiks, jei būsi pakankamai drąsus, kad apsilankytum paskutiniame išlikusiame mieste zombių apokalipsės metu. Numirėliai klaidžioja gatvėmis, o banditai taikosi tave nudėti. Apsiauk patogiausius batus, nes vienintelis būdas išgyventi šioje pragaro skylėje yra beveik tobula žaidimo parkūro mechanika. Gal ir išgyvensi, bet ar sugebėsi išsaugoti savo žmogiškumą?

Įsigyk Dying Light 2: Stay Human key pigiau.

Atlik kilpos triuką!

Microsoft Flight Simulator atviru pasauliu yra visa planeta.

Pasirink kelionės tikslą, bet kokį kelionės tikslą. Visas Žemės rutulys yra tavo žaidimų aikštelė. Sėsk į komercinį arba propelerinį lėktuvą ir pilotuok jį iš bet kurio pasaulio oro uosto į bet kurį kitą pasaulio oro uostą. Tau priklauso visas dangus. Išmok skristi lėktuvu su realiausiu skrydžio simuliatoriumi. Ir nepamiršk atlikti kilpos ore!

Įsigyk Microsoft Flight Simulator key pigiau.

Aplankyk Mordorą

Atviras pasaulis tiesiai iš Tolkieno puslapių atsiveria su Shadow of Mordor.

Apsilankyk vietose, aprašytose J. R. R. Tolkien puslapiuose bei apipintose legendų ir istorijų. Tačiau būk budrus, virš Mordoro kaupiasi tamsus šešėlis. Galąsk kardą ir lavink savo šaudymo iš lanko įgūdžius, nes atėjo laikas kariauti su Saurono pajėgomis. Tik nesusigundyk vietinėmis šventėmis – grogo ragauti nerekomenduojame.

Pirk bilietus į Middle-earth: Shadow of Mordor pigiau.

Pasirink kelionės tikslą ir jau dabar įsigyk pigesnius bilietus! Išsirink kitą savo nuotykį iš Atvirojo pasaulio žaidimų kolekcijos!

Kelionės tikslą rinkis čia.