Viena geriausiai žinomų lenktynių žaidimų franšizių, Forza, atkeliauja į Steam! Ko gero sėkmingiausias ir vienas geriausiai įvertintų serijos žaidimų Forza Horizon 4 sulauks savo starto populiariausioje PC žaidimų platformoje, kuris numatomas kovo 9-ąją. Žaidimas pasirodys kartu su visais žaidimų išplėtimais ir automobilių rinkiniais.

Šios naujienos buvo paskelbtos vakar vykusioje Xbox Wire prezentacijoje, kurioje Forza Horizon 4 sulaukė nemažai dėmesio. Žaidimo kūrybos vadovas Mike Brown teigė, kad Steam platforma yra puiki terpė internetinių lenktynių žanrui, o Forza Horizon 4 bendruomenei šis startas padės plėstis. Pasak jo, Forza Horizon 4 Steam versija palaikys cross-play funkcionalumą tarp Steam, Windows PC, xCloud, Xbox One bei Xbox Series X žaidėjų.

Tiesa, jei Forza Horizon 4 buvo įsigiję ankščiau ir norėtumėte savo žaidimo pasiekimais pasipuikuoti prieš kitus Steam draugus, to padaryti jums nepavyks. Tai reiškia, kad visi Steam žaidėjai startuos vienu metu.

Verta paminėti, kad tai jau trečiasis Xbox ekskliuzyvas, kuris atkeliauja į Steam platformą. 2019 metais Microsoft nusprendė išmėginti savo savo jėgas Steam bendruomenėje išleisdami Halo: The Master Chief Collection, o 2020-aisiais sulaukėme Sea of Thieves starto. Abu žaidimai pritraukė labai gausias naujokų minias, tad Forza Horizon 4 taip pat tūrėtų sulaukti reikšmingo dėmesio. Turint omenyje faktą, kad tai ne vienintelis serijos žaidimas, tikėtina, kad netrukus Steam žaidėjai gali sulaukti ir daugiau Forza žaidimų.

Jei niekuomet neturėjote progos išmėginti Forza Horizon 4, o laukti iki kovo 9-os jums nesinori, rekomenduojame įsigyti kitą žaidimo versiją pigiau. Mūsų parduotuvėje rasite daugybę puikių pasiūlymų.