Ar girdi? Eneba Žiemos išpardavimas atkeliauja su griausmu! Dovanos po kalėdine eglute gali palaukti, o ko trokšti labiausiai, įsigyti gali jau dabar! Prikimšk kalėdines kojines kompiuteriniais žaidimais, kompiuteriais bei jų priedais, ir neleisk savo įrangai atvėsti! Išpardavimas prasideda gruodžio 13 d. ir tęsis ištisas 3 savaites, iki pat Naujųjų metų!

Nuolaidų maratonas oficialiai atidarytas, todėl nieko nelauk ir pasinaudok geriausiais pasiūlymais. Dar neturi Kalėdų dovanų draugams ir šeimai? Nesijaudink, esame tam, kad padėtume tau atsikratyti šio paskutinės minutės dovanų ieškojimo galvos skausmo. Pirkti dabar ar vėliau? Užmesk akį į tai, kas tavęs laukia Žiemos išpardavimo metu ir susiplanuok pirkinių sąrašą iš anksto!

Specialūs pasiūlymai

3 SAVAIČIŲ TRUKMĖS ŽIEMOS IŠPARDAVIMAS

Ar pasirengei žiemiškiausio išpardavimo nuolaidų pūgai? Tavęs laukia daugiau nei 30 populiariausių žaidimų ženkliai sumažinta kaina! Žinoma, atrinkome ir karščiausius žaidimų papildymų pasiūlymus. Apsilankyk ir įsigyk dabar – o naujais pirkiniais mėgautis galėsi kiekvieną niūrų, šalčiu dvelkiantį žiemos vakarą.

  • 30+ populiariausių kompiuterinių žaidimų;
  • Geriausi pasiūlymai žaidimams ir papildymams;
  • Žiemiškiausios nuolaidos iki 90 %.

Apsilankyk išpardavimo puslapyje ir apsirūpink žiemos atsargomis!

MOMENTINIAI IŠPARDAVIMAI

Sakoma, kad žiemą žaibas netrenkia, bet Eneba parduotuvėje negalioja jokie gamtos dėsniai! Tik nemirksėk, nes gali praleisti momentinius išpardavimus. Juokaujam! Jie tęsis viso išpardavimo metu! Jei seki mus socialiniuose tinkluose, jau žinai, kaip viskas vyksta. Na, o jei ne… Kiekvieną dieną, ištisas dvi (o antrąją savaitę – net šešias) valandas geriausi pasiūlymai smogs pilnu pajėgumu. Išskirtiniai žaidimai su specialia kaina keisis kas 30 minučių.

  • 1 savaitė – kasdienis 2 h momentinis išpardavimas;
  • 2 savaitė – kasdienis 6 h momentinis išpardavimas;
  • 3 savaitė – kasdienis 2 h momentinis išpardavimas;
  • Pasiūlymai keičiasi kas 30 min;
  • Žiemiškiausios papildomos nuolaidos iki 15 %.

Tikrink momentinio išpardavimo pasiūlymus ir ištirpdyk virtualias lentynas!

NEMOKAMAS PRISTATYMAS!

Sudarėme sandorį su Kalėdų Senelio elniais! Pasiruošk NEMOKAMAM PRISTATYMUI! Pasiūlymas galioja visiems fiziniams žaidimams, asmeniniams kompiuteriams, konsolėms, mobiliesiems telefonams ar bet kokiai kitai žaidimų įrangai ir aksesuarams – nestabdyk nes pristatymas nekainuoja nė cento!

  • Nemokamas pristatymas;
  • Tik gruodžio 16–19 ir 26–29 d.;
  • Jokių pirkimo limitų!

Pračiuožk per užšalusius pristatymo mokesčius ir atnaujink savo žaidimų kolekciją bei įrangą!

Skleiskime žaidimo džiaugsmą kartu ir nepamiršk dalintis juo tarp savo draugų ir artimųjų! Linksmų švenčių ir neišdildomų žiemiško apsipirkimo įspūdžių nuo Eneba komandos!

P. S. Kasdien tikrink savo pašto dėžutę ir sek mūsų naujienlaiškius, nes, kas žino… Per šį 3 savaičių laikotarpį galėsi rasti specialų nuolaidos kodą (ARBA TRIS KODUS) ir apsipirkti dar pigiau!