Pradėk vasarą su Eneba vasaros išpardavimu. Gerai, suprantam, kad kai už lango rutuliojasi saulutė, žaidimai nėra pirmoji veikla, kuri šauna į galvą. Visgi, nesvarbu lauke lyja ar šviečia saulė, praleidęs šį išpardavimą nusigrauši nagus. Mes nejuokaujame, tavęs laukia 30 karščiausių žaidimų su iki 80 % nuolaidomis!

Spausk čia ir užkimšk standųjį diską žaidimais.

Nežinai nuo ko pradėti? Galbūt šitai padės.

Prehistoric Kingdom

Prehistoric Kingdom

Kas nesvajojo turėti nuosavo zoologijos sodo, kuriame gyvena dinozaurai? Be jokios abejonės įkvėptas Juros periodo parko ir Juros periodo pasaulio filmų bei tycoon žanro žaidimų, Prehistoric Kingdom siūlo tau pastatyti priešistorinį parką, apie kurį visada svajojai ir jam vadovauti. Galingos statymo mechanikos dėka galėsi ne tik statyti aptvarus dinozaurams ar namukus parko svečiams, bet ir keisti visą parko žemės plotą, kurdamas upes, kalnus, ežerus ir bet ką, ką tik sugalvosi. Šio žaidimo mechanika beribė.

No Man’s Sky

No Man's Sky

Atsiplėšk nuo žemės ir tyrinėk 255 procedūriškai sugeneruotas galaktikas su nesuskaičiuojamu kiekiu planetų! Nors didžiausią dėmesį No Man’s Sky sutelkia į galaktikos ir planetų tyrinėjimą, žaidimas tuo neapsiriboja. Jame galėsi statyti bazes ir kolonizuoti planetas, susigrumti kosmoso mūšiuose ar net tapti premijų medžiotoju. Su kiekvienu žaidimo papildymu No Man’s Sky plėtėsi, tapo vis didesnis bei kokybiškesnis ir, panašu, jog žaidimo kūrėjai sustoti neketina. Ar užkariausi dangų?

Dune: Spice Wars

Dune: Spice Wars

Sakoma, jog tas, kuris kontroliuoja prieskonį, kontroliuoja ir visą visatą. Paremtas Franko Herberto mokslinės fantastikos šedevru „Kopa“, Dune: Spice Wars nukels tave į dykumos planetą Arakį, garsėjantį visų geidžiamu prieskoniu ir milžiniškais smėlio kirminais. Rinkis vieną iš 4 kariaujančių frakcijų ir stok į nuožmią kovą dėl kiekvieno planetos lopinėlio. Nesvarbu, ar į žaidimą žengsi kaip Herberto knygų fanas, ar Denis Villeneuve filmo entuziastas, ar tiesiog realaus laiko strategijų mėgėjas, Dune: Spice Wars žada patikti visiems, norintiems plačiau patyrinėti Dune visatą.

Far Cry 6

Far Cry 6

Tapk kibirkštimi, įžiebsiančia revoliuciją! Stok į kovą prieš nuožmų diktatorių, kuris savo geležiniame kumštyje laiko fiktyvią Yaros salą. Tai padaryti galėsi tyliai eliminuodamas oponentus vieną po kito arba sprogdindamas viską, kas pasimaišys skersai kelio. Galbūt Far Cry 6 ir nebuvo tai, ko ištikimi serijos fanai norėjo iš naujojo žaidimo, tačiau FC6 yra tas puikiai pažįstamas senas geras Far Cry.

Vasaros išpardavime turime ir daugiau žaidimų su net iki 80 % nuolaida. Nenorim atskleisti visų paslapčių, bet užsiminsime, kad ten rasti gali ne tik neseniai pasirodžiusį FromSoftware šedevrą, bet ir kitus, itin populiarius žaidimus. 

Spausk čia ir pamatyk, ką paruošėme!