Vakar PlayStation fanai sulaukė puikių žinių! Sony pagaliau patvirtino, kad populiarusis socialinis žaidimas, kurį sukūrė InnerSloth – Among Us – atkeliaus į PlayStation konsoles. Among Us startas PlayStation 4 bei PlayStation 5 konsolėse numatomas dar šiemet.

Naujienos apie naują Among Us versiją paskelbtos vakar vykusios State of Play transliacijos metu, kuri pagrinde buvo skirta artėjančiam Ratchet & Clank: Rift Apart žaidimo startui. Sony pasinaudojo proga ir paskelbė ne tik apie naują Among Us versiją, tačiau ir anonsavo specialų, išskirtai PlayStation žaidėjams skirtą žaidimo skiną.

Štai čia pristatomasis filmukas:

Negana to, žaidimo kūrėjai iš InnerSloth paskelbė, kad PlayStation 4 ir PlayStation 5 žaidimo versijos palaikys cross-platform funkcionalumą, o tai reiškia, kad Sony konsolių savininkai be jokių apribojimų galės jungtis prie kitose platformose žaidžiančių Among Us fanų.

Jei sąžiningai, Among Us versija skirta PlayStation 4 ir PlayStation 5 konsolėms nebuvo netikėta. Prieš keletą mėnesių žaidimas sulaukė Nintendo Switch konsolei skirtos versijos bei buvo anonsuotas Xbox One bei Xbox Series X/S žaidimų platformoms. Tiesa, pastarųjų versijų starto data nebuvo skelbiama, tad tikėtina, kad PlayStation konsolėms skirtas Among Us startuos kartu su Xbox konsolėms skirta žaidimo versija.

Jei gyvenote po akmeniu ir dar neturėjote progos išmėginti Among Us, būtinai užmeskite akį į mūsų pasiūlymus! Taip pat, žaidimą nemokamai galite išmėginti savo mobiliuosiuose įrenginiuose.