Ir vėl Kalėdos, ir vėl nežinai ką padovanoti geimeriui? Eini į parduotuves su tikslu „kažką” rasti, bet puikiai žinai, kad nei draugą pradžiuginsi, nei to megztinio, kurį nužiūrėjai, jam reikia. Bet, o ką dovanoti geimeriui? Pamiršk kojines ir šampūnus, užmesk akį į mūsų sudarytą dovanų sąrašą, kuris pradžiugins visus žaidimų mėgėjus!

Padovanok trokštamiausius – PS5 ir Xbox Series S

Turbūt ne kartą internete matei video kaip geimeriai džiaugiasi dovanų gavę naują konsolę. Šis džiaugsmas nesuvaidintas ir nauja konsolė bet kurį geimerį privers šokinėti iš džiaugsmo! Ypač, jeigu po egle šis ras šių metų trokštamiausius – PS5 ar Xbox Series S. 

Abi konsolės yra puiki dovana norintiems žaisti naujausius žaidimus. PS5 gali pasigirti tokiais hitais kaip Marvel’s Spider-Man, Ghost of Tsushima, God of War ar The Last of Us serija. Tuo tarpu, Xbox siūlo populiariąsias Halo ir Gears of War serijas. Maža to, abi konsolės turi mokamą narystę, kuri leidžia žaisti daugiau nei 100 žaidimų už nedidelį mėnesinį mokestį.

PS5 konsolių kainos prasideda nuo 590€, o Xbox Series S – nuo 210€.

Į kuprinę telpantis Nintendo Switch

Dauguma geimerių nori žaisti bet kur ir bet kada – tam nėra geresnio pasirinkimo kaip Nintendo Switch! Konsolė siūlo įspūdingą eksliuzyvinių Nintendo žaidimų pasirinkimą: Metroid Dread, Super Mario Odyssey, Pokémon ar The Legend of Zelda. O užsakius Nintendo Switch Online narystę, galima mėgautis ir klasikiniais NES ir SNES žaidimais! Switch, taip pat, puikiai tinka žaisti su šeima, nes dauguma Nintendo žaidimų yra pritaikyti jaunajai auditorijai.

Nintendo Switch kainos prasideda nuo 190€, na o dar mažesnę konsolės versiją – Nintendo Switch Lite galima įsigyti nuo 130€.

PS4 ir Xbox One – visiems pažįstama klasika

Jeigu paminėtos konsolės atrodo per brangios, geimerius pradžiugins ir kiek senesni, tačiau vis dar populiarumo neprarandantys PS4 ir Xbox One. Šių konsolių kaina yra kur kas mažesnė, o abi konsolės tarnaus dar ne vienerius metus. Tai ypač puiki dovana tiems, kurie ieško pirmosios konsolės už mažą kainą. Tiek su Xbox One, tiek ir su PS4 vis dar gali žaisti geriausius ant abiejų konsolių išleistus, bei ateityje pasirodysiančius žaidimus. 

PS4 konsolių kainos prasideda nuo 150€, o Xbox One – nuo 90€.

Padovanok žaidimą

Dovanos nebūtinai turi būti brangios. Jeigu ieškai pigesnės, tačiau ne ką prastesnės dovanos, jį ar ją pradžiugins žaidimai! Rinkis iš tūkstančių pigių PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S ir Nintendo Switch žaidimų, tokių kaip šių metų populiariausi ar jau klasika tapę žaidimai kaip:

  • Elden Ring;
  • God of War Ragnarök;
  • Marvel’s Spider-Man;
  • Ghost of Tsushima;
  • Halo;
  • Gears of War;
  • Super Mario Odyssey;
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild ir tūkstančiai kitų!

Šuo apgraužė žaidimų pultelį? Padovanok naują!

Kita puiki dovana yra žaidimų priedai. Tai gali būti pultelis, RGB klaviatūra, žaidimams skirta pelė ar net ausinės. Daugumą pultelių yra suderinami su PC ir gali palengvinti kai kurių žaidimų valdymą. Na, o padovanojus pultelį PlayStation ar Xbox, galėsi žaisti kartu su draugu. Galiausiai, antras pultelis nuramins nervus, kuriuos sukelia vis ne laiku išsikraunanti pultelio baterija. 

Padovanok draugui ausines – jos padės labiau įsijausti į žaidimą, o žaidžiantiems online, integruotas mikrofonas leis bendrauti su žaidimo draugais. RGB klaviatūra ir žaidimams skirta pelė yra neatsiejamos kiekvieno geiminimo setup’o detalės.

Žaidimų priedų kainos prasideda vos nuo kelių eurų, tad išrinkti pigią, bet geimerį pradžiuginančią dovaną tikrai lengva!