Siaubo žaidimų fanai su nekantrumu laukė daugiau naujienų apie netrukus pasirodysiantį Xbox ekskliuzyvinį žaidimą The Medium. Žaidimo startas buvo numatytas prieš pat šventes, tačiau dėl pandemijos, kūrėjai nukėlė išleidimo datą. Dabar The Medium suplanuotas išleisti sausio 28 dieną, o siekiant pagyvinti kalbas, žaidimo kūrėjai pasidalino nauju žaidimo eigos filmuku.

Naujasis filmukas išties išsamus. Bloober Team nusprendė parodyti 14 minučių žaidimo eigos ir teigia, kad The Medium – tai naujo tipo siaubo žaidimas, kuriame vienu metu tyrinėsime ir realų, ir dvasių pasaulius.

Peržiūrėjus šį filmuką, gali apimti keistas pojūtis, kad žaidimas kažką primena. Nenuostabu – žaidimo garso takelį kūrė Silent Hill kompozitorius Akira Yamaoka, o žaidimo monstrą The Maw įgarsino puikiai visiems pažįstamas žaidimų aktorius Troy Baker.

Žodžiu, jei esate siaubo fanas, neturėtumėte praleisti The Medium, o pirmieji žaidimo vaizdai išties intriguoja ir leidžia tikėtis tikro šedevro. Mes jau įtraukėme The Medium į savo laukiamiausių žaidimų sąrašą, tad jei esate šio žanro fanas, rekomenduojame taip pat pasielgti ir jums.

The Medium pasirodys išskirtinai Xbox Series X ir Xbox Series S konsolėms bei PC. Jei turite Xbox Game Pass prenumeratą, žaidimo įsigyti jums nereiks, o šį naują siaubiaką galėsite išmėginti jo starto dieną.