Žaidimų sezonas įsivažiavo, o tarp begalės naujų žaidimų, kartais gali būti sudėtinga išsirinkti ką žaisti. Užmesk akį į top 5 naujus žaidimus, kuriuos gali išbandyti jau šiandien. Atrinkome po žaidimą kiekvieno skoniui!

Uncharted: The Legacy of Thieves Collection

Uncharted: Legacy of Thieves Colletion

Nori leistis į lobių medžioklę? Šis žaidimas – kaip tik tau! Uncharted seriją įkvėpė geriausi Holivudo veiksmo filmai, o su Legacy of Thieves Collection turėsi progą sužaisti du geriausius žaidimus visoje serijoje.

A Thief’s End su Nathan Drake keliausi ieškoti dingusio piratų miesto – Libertalia. Antrame žaidime – A Lost Legacy – tapsi charizmatiška lobių medžiotoja Chloe Frazer, kuri nė kiek nenusileidžia net žymiajai Kapų plėšikei.

Jeigu ieškai žaidimo su filmus primenančiomis veiksmo scenomis, įspūdinga grafika, kvapą gniaužiančiomis aplinkomis ir įdomiais veikėjais – imk Uncharted!

Scorn

Scorn

Jeigu tau patinka žaidimai, kurie pasižymi originalumu, atmosfera ir įspūdingu lygių dizainu – Scorn yra šių metų pažiba. Žaidimo stilių įkvėpė tokie dailininkai kaip H.R. Giger ir Zdzisław Beksiński, kurių kūriniai atgyja Scorn lygiuose.

Scorn nerasi nei veiksmo, nei kitų, įprastai žaidimams būdingų, elementų. Šis žaidimas patiks visiems, kurie mėgsta lėto tempo atmosferinius žaidimus, galvosūkius ir minėtų dailininkų kūrybą. Scorn – tarsi pasivaikščiojimas po košmarą.

A Plague Tale: Requiem

A Plague Tale: Requiem

Tiems, kurie žaidė A Plague Tale: Innocence, šios žaidimų serijos pristatinėti nereikia. Jeigu apie APT girdi pirmąkart, privalai išbandyti – galbūt atrasi naują mėgstamiausią žaidimą? Requiem tęsia pirmojo žaidimo istoriją ir panardina tave į jausmingą, dviejų pagrindinių personažų santykiais paremtą, istoriją. 

Žaidime sėlinsi, spręsi galvosūkius ir apsiginklavus naujas įrankiais bandysi išvengti inkvizitorių bei žmones ėdančių žiurkių. Patinka žaidimai, kurie užduoda gilius moralinius klausimus? Tuomet A Plague Tale: Requiem pakvies išgyventi vieną tamsiausių laikotarpių žmonijos istorijoje.

Gotham Knights

Gotham Knights

Jeigu žaidei bet kurį iš Arkham serijos žaidimų, Gotham Knights bus maloniai pažįstamas. Nors Gotham Knights ir turi panašią kovos sistemą kaip Arkham žaidimai, jis nebando mėgdžioti populiariosios serijos. Žaidime rinksiesi vieną iš keturių personažų – Batgirl, Nightwing, Robin arba Red Hood. Kiekvienas jų turi unikalų kovos stilių bei judesius. Maža to, galėsi keisti veikėjų kostiumus ir atrakinti naujus skill’us

Betmenui mirus, užduotis apginti Gothamą tenka tau. Rinkis mėgstamiausią veikėją, patruliuok miesto gatvėse bei stok į kovą su puikiai pažįstamais Betmeno priešais. Pakviesk prisijungti ir draugą, nes dviese žaisti Gotham Knights kur kas smagiau!

Call of Duty: Modern Warfare II

Pirmą kartą išleistas 2003 m., Call of Duty iškart tapo vienu geriausių FPS žanro žaidimų. Sklinda kalbos, kad dėl žaidimuose vaizduojamų istorinių įvykių, CoD padeda pagilinti istorijos žinias labiau, nei bet kurie vadovėliai. Per visus serijos gyvavimo metus, CoD supažindino su istorija, leido pabuvoti kosmose ir net nukėlė į ateitį.

Nors CoD dažnai kritikuojamas dėl naujovių trūkumo, kasmet žaidimą žaidžia milijonai geimerių. Greitas Call of Duty veiksmas primena geriausius Holivudo filmus ir kartais yra būtent tai, ko mums reikia.