Ubisoft kūrėjų rengiamas Far Cry 6 žaidimas yra vienas iš laukiamiausių šiandienos AAA projektų, todėl nekantraujame pasidalinti nauja informacija su jumis. Penktadienį, gegužės 28 d. vykusios tiesioginės transliacijos metu buvo atskleistos kelios naujienos apie greitai pasirodančią dalį, papildančią ilgametę atviro pasaulio FPS žaidimų seriją. Kol mes pateiksime trumpą apžvalgą, visą naują informaciją galite rasti žemiau pateiktame vaizdo įraše.

Kada pasirodys Far Cry 6 žaidimas?

Pradėkime nuo svarbiausios informacijos. Nors prieš kelis mėnesius žaidimo išleidimo data buvo atidėta dėl pandemijos sukeltų nesklandumų, panašu, kad dabar žaidėjams pranešama apie nutartą starto datą. Far Cry 6 žaidimas rinkoje pasirodys 2021 m. spalio 7 dieną, o jį žaisti bus galima šiose žaidimų sistemose:

  • PC
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5
  • Xbox One
  • Xbox Series X | S

Far Cry 6 žaidimas išsiskiria iš kitų serijos dalių didžiausiu atviro pasaulio žemėlapiu, grąžindamas žaidėjus į tropines džiungles, primenančias populiarųjį Far Cry 3 žaidimą. Vienu ar kitu atveju, Far Cry 6 mums yra paruošęs nepamirštamą nuotykį fikcinėje Yara saloje, kurią įkvėpė kubietiška kultūra bei istorija. Na, o tai, kas laukia mūsų Far Cry 6 naratyve, telieka kol kas intriguojančia paslaptimi.

Kas yra Chorizo?

Naujausiame YouTube anonse pristatyta žaidimo protagonistė, kurios vaidmenyje žaidėjai atsidurs ilgoje kovoje už laisvę – partizanė vardu Dani Rojas. Nors matosi, kad pagrindinė veikėja yra kietas riešutėlis, kuriai nebaisu nei sprogimai, nei brutalūs susidūrimai, o kurioziškos situacijos jos neišmuša iš vėžių, mūsų dėmesys sutelktas ties kitu veikėju. Naujausio anonso pabaigoje pasirodė mielas šuniukas vardu Chorizo, kuris bus žaidėjų kompanionas Far Cry 6 kampanijoje.

Susipažinkite su mielu taksu, kuris suteikia moralinį palaikimą iššūkių kupinoje rezistinėje kovoje prieš El Presidente diktatūrą. Nors akivaizdu, kad šuniukas patyrė baisią fizinę traumą praeityje, tai netrukdo Chorizo būti tikru geros nuotaikos užtaisu. Tikėkimės, kad likęs Far Cry 6 žaidimas išpildys mūsų lūkesčius, o Chorizo sulauks daugiau dėmesio žaidimo eigoje. 

Sekite naujienas, pasinaudokite puikiomis kainomis mūsų parduotuvėje ir užsisakykite Far Cry 6 žaidimą iš anksto, kad galėtumėte pasinerti į nuotykius žaidimo išleidimo dieną.