Geriausia, kad vaizdo žaidimus galima žaisti bet kokia proga. Nori išlieti sukauptą energiją – rinkis greito tempo pirmojo asmens šaudykles. Nori pamankštinti smegenis – spręsk galvosūkius. Nori užsimiršti ir pabėgti nuo rutinos – tyrinėk didžiulį atvirą pasaulį, keliauk į kosmosą ar tapk nenugalimu herojumi. Neturi nuotaikos? Pasikelk ją su linksmais žaidimais, kurie tikrai prajuokins ir padės užsimiršti. Tavo subjurusiai nuotaikai turime išeitį – žaidimų kolekciją, kuri garantuotai pradžiugins!

Nori pasikelti nuotaiką? Spausk čia! O jei nežinai ko nori, mes tau padėsime.

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons

Pasaulio žaidėjų širdis pavergė Animal Crossing: New Horizons. Jis ir toliau žavi kiekvieną, jį įsijungusį žaidėją. Nesvarbu, ar tau reikia atsipalaiduoti, ar pabėgti nuo kasdienio gyvenimo triukšmo, Animal Crossing yra puikus būdas praleisti laiką. Tai geriausias pabėgimo žaidimas, primenantis atpalaiduojančias atostogas kaime. Patraukli grafika, raminantis garso takelis ir bendravimas su NPC gyvūnais tikrai pakels nuotaiką.

Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys

Vien žiūrėdamas kaip kažkas žaidžia Fall Guys, negali nesišypsoti. Įsivaizduok, jei žaistum pats. Tai taip paprasta, kad net nereikia būti įgudusiu žaidėju, norint dalyvauti tose pamišusiose olimpinėse žaidynėse. Nesvarbu, laimėsi ar pralaimėsi (nors laimėti visada geriau), Fall Guys tikrai privers nusišypsoti. Žaidimas įdomus, absurdiškas, smagus ir tai viskas, ko reikia norint praskaidrinti niūrią nuotaiką.

Slime Rancher

Slime Rancher

Apie žaidimą Slime Rancher galima spręsti iš jo pavadinimo. Būsi tarsi gleivių fermeris, kurio užduotis – rinkti slime‘ą, jį maitinti, auginti ir gauti už tai atlygį. Taip, žaidimas toks kvailas, kaip ir skamba, bet kai tik pradėsi, trumpas 30 minučių pažaidimas virs keliomis valandomis juoko ir šypsenų. Nauji slime‘o tipai, nauja įranga ir skirtingos unikalios vietos, kurias reikia atrakinti, ir tai dar ne viskas, dėl ko negalėsi nustoti jo žaisti. Spalvinga estetika ir plačios šypsenos slime‘ų veiduose tikrai pakels tau nuotaiką.

Yra daug daugiau žaidimų, kurie akimirksniu prasklaidys liūdesio debesis virš tavo galvos. Kam liūdėti, kai gali pažaisti mūsų kolekcijos žaidimus ir pralinksmėti?

Spausk čia ir pasikelk nuotaiką!