Ką veikti toliau, kai jau išgelbėjai planetą nuo ateivių invazijos, nugalėjai patį Šėtoną bei pabėgai iš pragaro? Galbūt grįžti prie braižymo lentos ir viską pradėti iš pradžių? Būtent tą ir padarė Saints Row franšizės kūrėjai. Saints Row pradėjo savo kelią kaip viena iš tų GTA kopijų, kuri atsirado po itin sėkmingo Grand Theft Auto III žaidimo, tačiau sugebėjo atsikratyti dublikato titulo, sukeldamas daugiau chaoso ir skerdynių. Galiausiai visi įvykiai taip įsibėgėjo, kad atsinaujinimas buvo neišvengiamas. Saints Row grįžta prie savo šaknų, tačiau su šiuolaikišku prieskoniu.

Nori pamatyti, kas laukia pamėgtos franšizės naujausiame žaidime? Štai kaip gali įsigyti žaidimą pigiau PlayStation ir Xbox konsolėms!

Tikrieji bosai perka žaidimus su dovanų kortelėmis

Senieji Saints Row veikėjai atliko savo darbą ir išeina į užtarnautą pensiją. Atėjo laikas naujiems veikėjams užimti jų vietą. Tavo veikėjas aplinkiniams pažįstamas kaip „The Boss“, o ar žinai, ką daro tikri bosai? Pirkdami vaizdo žaidimus jie stengiasi sutaupyti. Taupyk ir tu – pirk naujausią Saints Row pasinaudodamas pigesnėmis PlayStation ir Xbox dovanų kortelėmis. Ar galime tave vadinti bosu?

Neįprasta komanda

Kiekvienam Bosui reikia savos komandos. Tavąją sudaro trys pagrindiniai veikėjai. Neenah taps tavo patikima mechanike ir ase už vairo. Buvęs didžėjus Kevil padės organizuoti visas vagystes, o verslininkas Eli bus atsakingas už gaujos veiklas. 

Naujoji komanda sulaukė daug atsidavusių serijos gerbėjų replikų dėl jos įvaizdžio pokyčių, tačiau mes, žaidimų fanai, dažnai mėgstame per daug aštriai reaguoti į didelius mylimų franšizių pokyčius. Kiekvienas nusipelno šanso ir mes galime pamėgti naujus personažus taip, kaip mėgome senuosius.

Nori atrodyti nepakartojamai? Prašom!

Bosas turi būti šaunus ir atrodyti nepakartojamai, tiesa? Na, iš tikrųjų tai visiškai priklauso nuo tavęs. Jei jau teko žaisti kurį nors Saints Row žaidimą, žinai, kokias plačias personalizavimo parinktis jis siūlo. Galėsi keisti savo veikėjo kūno tipą, masę, odos spalvą, šukuoseną, makiažą, pridėti kaukių ir daug kitų detalių. Gali atrodyti kaip raumeningas veiksmo filmo herojus ar būti panašus į didelę ir žalią žmogėdrą Šreką. Žaidime keisti galima ne tik išvaizdą. Nutrūk nuo grandinės stilingai – žaidime galėsi keisti ir gražinti automobilių bei ginklų išvaizdą. O kalbant apie nutrūkusias grandines…

Kelk chaosą!

Jei kada nors žaidei kurį nors iš Saints Row žaidimų, žinai, kad chaoso, skerdynių ir linksmybių juose tikrai netrūksta. Būtent dėl to žaidėjai ir pamilo Saints Row, o naujoji dalis sieks išlaikyti serijos širdį ir sielą. Galėsi kelti chaosą artimomis kovomis, pasinaudoti plačiu ginklų arsenalu ar specialiais įgūdžiais. Nagi, juk nedaug žaidimų leidžia įkišti granatą priešui į kelnes ir mesti jį į kitus, tiesa?

Naujasis Saints Row gal ir atrodo kitaip, bet panašu, kad jis bus toks pat geras kaip ir senoji jo versija. Šiuo metu gali pagriebti žaidimą pigiau pasinaudojęs PSN ir Xbox dovanų kortelėmis, o jei niekada anksčiau neteko žaisti nė vieno šios serijos žaidimo, gali įsigyti bet kurią ankstesnę dalį iš mūsų specialios Saints Row kolekcijos.