Jei mėgstate veiksmo nuotykių žaidimus, šiandien turime gerų žinių. Bethesda paskelbė apie naujausią savo projektą – naują Indiana Jones žaidimą. Projektą vystys Bethesda kompanijai priklausanti žaidimų kūrimo studija MachineGames, kurią daugelis iš jūsų žinote dėl jų darbo nudirbto kuriant Wolfenstein.

Naujienos apie naują Indianą Jones žaidimą buvo paskelbtos Twitter platformoje, kurioje kompanija pasidalino pirmuoju pristatomuoju žaidimo filmuku ir trumpa žaidimo anotacija. Pasak informacijos, naujasis žaidimas papasakos unikalią ir su filmais niekaip nesusijusią istoriją.

Filmuke matome Indiana Jones’o stalą, kuris nukrautas įvairiais artefaktais – knygomis, dienoraščiu, kompasu ir ikoniškuoju botagu. Ant stalo taip pat matyti ir lėktuvo bilietai į Romą, o tai gali būti pirmoji naujojo žaidimo veiksmo vietos detalė.

Naujo projekto anonsas pažadino prisnūdusią žaidėjų bendruomene, tačiau didelė jos dalis išreiškė nuogastavimus dėl naujojo žaidimo platformų – bendruomenė tikisi, kad naujasis žaidimas nebus Xbox ekskliuzyvas. Jei dar negirdėjote, šiuo metu Microsoft bando įsigyti Bethesda šeimininkus ZeniMax Media, tad tikėtina, kad naujasis Indiana Jones žaidimas, tai vienas iš daugelio naujų ateities projektų skirtų paskatinti Xbox konsolių pardavimus. Turint omenyje tai, kad PlayStation fanai turi panašaus tipo ekskliuzyvinių žaidimų seriją Uncharted, Indiana Jones žaidimas išskirtinai Xbox konsolėms nenustebintų.

Tikimės, kad netrukus sulauksime daugiau informacijos ir galėsime išsklaidyti visus naująjį projektą supančius gandus.

Svarbu paminėti, kad tai ne pirmasis Indiana Jones žygis į žaidimų pasaulį. Kiek ankščiau turėjome net keletą žaidimų projektų su šiuo įžymiu veikėju. Tiesa, visi jie buvo paremti filmais. Jei norite susipažinti su jo žygiu žaidimų pasaulyje, kviečiame užmesti akį į mūsų pasiūlymus.