Jei esate The Last of Us žaidimų fanas, tikriausiai jau žinote, kad HBO planuoja kurti serialą paremtą šio žaidimo istorija ir veikėjais. Apie šią naujieną kiek anksčiau kalbėjome ir kitame savo įraše. Vakar serialo kūrėjai atskleidė daugiau detalių apie naująjį projektą ir paskelbė pagrindinius The Last of Us serialo aktorius.

Pagrindinius The Last of Us veikėjus – Joel ir Ellie – įkūnys mums puikiai pažįstami aktoriai. Joel vaidins Pedro Pascal, kurį daugelis mūsų žinome iš The Mandalorian, Narcos bei kitų populiarių TV projektų. Tuo tarpu Ellie vaidmenį gavo Bella Ramsey, kurią daugelis fantastikos fanų prisimena iš Game of Thrones – ten ji įkūnyjo Lyanna Mormont veikėją.

Pagrindinių aktorių atskleidimas leidžia spėti, kad HBO jau pradėjo serialo kūrybos darbus, o tai leidžia tikėtis, kad netrukus sulauksime ir daugiau su serialu susijusių naujienų. Nors kol kas nežinome preliminarios The Last of Us serialo išleidimo datos, galime spėti, kad ji bus paskelbta netolimoje ateityje.

Jei dar nebuvote girdėję apie The Last of Us TV serialą, turėtumėte žinoti, kad serialą prodiusuoja talentingasis Craig Mazin, kuris kūrė ir visiems puikiai žinomą HBO mini-serialą Chernobyl. Jam asistuoja Neil Druckman, abiejų The Last of Us žaidimų scenarijaus autorius bei prodiuseris.