Vakar pasidalinome naujienomis apie nemokamus 2021 liepos Xbox žaidimus, todėl, žinoma, metas aptarti ir tai, kokie žaidimai šį mėnesį laukia PS Plus prenumeratorių. Atsižvelgiant į tai, ką savo prenumeratoriams siūlo Sony, panašu, kad šis mėnuo skirtas veiksmo kupiniems žaidimams:

  • Call of Duty: Black Ops 4 (PS4)
  • WWE 2K Battlegrounds (PS4)
  • Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (PS4)
  • A Plague Tale: Innocence (PS5)

Call of Duty: Black Ops 4 (PS4)

Sunku būtų rasti kompiuterinių žaidimų gerbėją, negirdėjusį apie ikoniškąją karinių šaudyklių seriją Call of Duty. Šis žaidimas garsėja įtraukiančia bei išplėtota žaidimo eiga, futuristiniu pasauliu, kuris, rodos, dvelkia paraku bei nuožmiu daugelio žaidėjų režimu. Proga atsisiųsti Call of Duty Black Ops 4 (Eneba kaina €29) žaidimą nemokamai yra pasiūlymas, kurio nevalia praleisti, ypatingai jei mėgstate įtemptus veiksmo kūrinius. Ši CoD serijos dalis garantuoja dinamišką žaidimo patirtį. Kodėl? Nes į žaidimo eigą yra įtraukta daug skirtingų režimų, užtikrinančių įvairovę: vieno žaidėjo režimas, Battle Royale, Zombies, Control, Team, Deathmatch, Hardpoint, Domination, Kill Confirmed, Search & Destroy ir kiti žaidimo režimai.

WWE 2K Battlegrounds (PS4)

Jei norite kovoti kumščiais, o ne šautuviniais ginklais, tuomet šis ekscentriškas arkadinio tipo kovų žaidimas yra puiki opcija jums. WWE 2K Battlegrounds (Eneba kaina €6) – nuotaikingas kovos menų žaidimas, kuris suteikia progą žaidėjams žaisti tiek solo režimu, tiek išbandyti savo jėgas susirėmimuose su kitais žaidėjais. Dinamiška kovos sistema, ikoniški WWE Superstar veikėjai, žaidimo režimų gausa, įskaitant gerbėjų mylimus Exhibition, King of the Battleground ir kiti – visi šie žaidimo elementai užtikrina nepamirštamą bei turiningai praleistą laisvalaikį kitapus ekranų.

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (PS4)

Dar vienas kovos menų žaidimas, kuris išliko iš praeito mėnesio PS Plus nemokamų pasiūlymų sąrašo, yra ne kas kita kaip Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (rinkos kaina €30). Naujausias žaidimo atnaujinimas modernizavo vaizdo grafiką, todėl dabar Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown vizualinė patirtis daug malonesnė patobulinto 3D vaizdo ir sklandesnės animacijos dėka. Taigi, jei esate kovinių žaidimų gerbėjai, rekomenduojame pasinaudoti proga atsisiųsti šį žaidimą nemokamai ir išbandyti atnaujintą klasikinės serijos dalį, kuri nepaliks abejingų.

A Plague Tale: Innocence (PS5)

Paskutinis liepos mėnesio pasiūlymas, tačiau tikrai ne prasčiausias – A Plague Tale: Innocence (Eneba kaina €12). Šis žaidimas nukelia žaidėjus į magišką kelionę, apipintą graudžiomis netektimis bei viltimi, kuri kartais skaudina daugiau nei gelbsti viduramžių laikų pasaulyje, kenčiančiame nuo siautėjančio maro. Užburiančio garso takelio ir vyraujančios atmosferos dėka žaidėjai tampa nepamirštamos istorijos dalimi, kurios metu pasakojama apie sesers ir brolio pastangas išgyventi mieste, kurio gatves šluoja mirtis. Įkūnykite Amicia ir jos jaunėlį brolį Hugo ir padėkite jiems pabėgti nuo mirtinos ligos. Na, o žaidimo eiga įtraukia stealth žanro elementus bei priverčia apmąstyti kiekvieną savo veiksmą, nes čia teks apgudrauti riterius, spręsti galvosūkius, išvengti persekiotojų, žiurkių ir susidoroti su kitais iššūkiais.