Konami nusprendė pradžiuginti savo gerbėjus netikėtai paskelbdama apie naujausią rengiamą projektą. Šis konkurencingas detektyvinis žaidimas vadinasi CrimeSight, o jo veiksmas vyksta futuristiniame Londono mieste. Šios naujienos nustebino Konami žaidimų gerbėjus, nes prieš kelis metus kompanija atšaukė naujausio Silent Hill kūrimą. Vienu ar kitu atveju, esame intriguoti šių žinių.

Tie, kurie nėra susipažinę su Konami kompanijos produkcija, turėtų žinoti, kad ši kūrėjų studija išleido ne vieną populiarią franšizę, kaip Silent Hill, Castlevania, Metal Gear Solid, taip pat išleido pavienus žaidimus, kaip Yu-Gi-Oh!, sulaukusių išskirtinio žaidėjų bei kritikų dėmesio. Dabar, kai laukiame naujausio CrimeSight žaidimo, pažvelkime ką apie jį žinome jau dabar.

Šis anonsas suteikia įžvalgų apie pagrindinius CrimeSight žaidimo elementus, kurie yra įkvėpti populiarių šios tematikos stalo žaidimų. Šiame kūrinyje veikėjai privalo apgaudinėti vieni kitus bei ieškoti tikrojo žudiko. Kol vienas žaidėjas sukuria palankias sąlygas įvykdyti žmogžudystę bei galiausiai ją įvykdo, kiti žaidėjai ieško įkalčių bei užuominų, padėsiančių jiems išsiaiškinti tikrąjį nusikaltėlį.

Gana įdomu yra tai, kad Konami kompanija nusprendė kiek nukrypti nuo tipinių žanrų, būdingų jų kūriniams, ir sukurti konkurencingą detektyvinį daugelio žaidėjų režimu grįstą kūrinį. Gera žinia yra ai, kad jei norite išbandyti CrimeSight anksčiau nei kiti, galite registruotis uždarosios beta versijos testavimui.

Jei nesate išbandę Konami kurtų žaidimų, tuomet siūlome pasinaudoti puikiomis kainomis ir išsirinkti iškiliausius šio kūrėjų žaidimus, jūsų patogumui patalpintus vienoje Konami žaidimų kolekcijoje.