Xbox Key Activatie

Er zijn diverse manieren om een Xbox exclusive key te activeren. Het kan gedaan worden via de Microsoft verzilverpagina, de Xbox console, de Microsoft Store, of de Xbox applicatie in Windows. Sommige keys kunnen alleen maar geactiveerd worden op uw Xbox console.

Hoe verzilvert u een key via de Microsoft pagina?

1. Log in op uw Xbox account, hier op deze pagina.

2. Nadat u succesvol bent ingelogd, moet u naar deze verzilver pagina gaan.

3. Voer de 25- karakter code in en selecteer Next. Volg dan de popups.

In het geval de Xbox key niet geactiveerd kan worden op de Microsoft pagina, dient deze verzilvert te worden op een Xbox console of de Xbox applicatie in Windows.

Hoe verzilvert u een key via de Xbox Series X|S en Xbox One?

1. Druk de Xbox button om de guide te openen en selecteer daarna Store.

2. Druk de View button, om het zijmenu te openen en selecteer Verzilver.

3. Voer de 25-karakter code in en sekecteer Next, volg daarna de aanwijzingen.

Hoe verzilvert u een key via de Xbox applicatie in Windows?

1. Druk de Start knop en voer Xbox in de zoekbalk in.

2. Kies de Xbox app uit de zoekresultaten om de app te openen.

3. Selecteer uw gamer profile in de linker bovenhoek en selecteer Settings.

4. In de settings sectie, scrolt u naar beneden en selecteert u Verzilver onder Verzilver een code.

5. Voer de 25-karakter code in, selecteer Next en volg de opmerkingen.

Bekijk geweldige Xbox key aanbiedingen op Eneba.