Epic Games Key Activatie

Activatie via de website

1. Bezoek epicgames.com en log in op uw Epic Games account, of maa keen nieuw account als dit de eerste game is die u activeert op het platform.

2. Als u eenmaal ingelogd bent, gebruikt u deze link om de game te activeren.

3. Voer uw key code in en klik op Verzilver.

Activatie via de app

U kunt ook uw key verzilveren via de Epic games application. Zo moet u dit doen:

1. Start uw Epic Games application.

2. Klik op uw account in de rechterbovenhoek en klik op Verzilver Code.

3. Op de pagina die tevoorschijn komt, voert u de code in en klikt u op Verzilver.

Bekijk geweldige Epic Games key aanbiedingen op Eneba.