EA Key Activatie

Er zijn een aantal manieren om uw EA key te activeren. Activeer uw game key door het downloaden van de EA client app voor PC. U kunt ook de code activeren via de Electronic Arts website.

Voor het geval u de app gebruikt:

1. Klik op Mijn Collectie en daarna op Verzilver Code.

2. Voer gemakkelijk uw game key in het activatie veld in en klik op Volgende. Zorg ervoor dat er geen spaties meer mogelijk zijn na het invoeren van uw code.

Voor het geval u de productkey op de EA website activeert:

1. Log in en ga naar uw Account Instellingen pagina.

2. Klik de Verzilver Product Code button aan de linkerkant van uw scherm. Voer uw key in het activatieveld in en klik op Volgende.

EA Cash Card

1. Ga naar uw EA Account en Billing settings;

2. Klik op de Payment Methods;

3. Naast de EA Wallet, klik op Add More;

4. Voer uw EA Gift Card code in;

5. Lees en accepteer de Algemene Voorwaarden van de kaart, welke als pop-up verschijnen;

6. Klik op Verzenden. Uw Gift Card fondsen, zullen in uw EA Wallet gestort worden.

Bekijk geweldige EA Play key aanbiedingen op Eneba.