Microsoft Gift Card Activatie

Er zijn twee manieren hoe u een code kunt verzilveren in uw Microsoft account.

De eerste en snellere optie is het te verzilveren op de Microsoft website. Het enige wat u dient te doen, is klikken op deze link, inloggen op uw account en product key invoeren in het activatie window.

De tweede optie, is om hem te verzilveren in de Microsoft store on uw Windows apparaat:

1. Selecteer Microsoft Store op de taskbar.
2. Eenmaal ingelogd, in de rechterbovenhoek, vindt u uw avatar. Klik hierop en selecteer Verzilver code of gift cards.
3. Voer de 25-cijferige code in en selecteer Verzilver.