Mog Station Key Activatie

Als u nog nooit een uitbreiding heeft gehad op Mog Station, volg dan de gids hieronder.

1. Bezoek Square-Enix log in op uw Mog Station account. Als u deze nog niet heeft, maak er dan een door het klikken op de Add New Service Account button.

2. Klik op de Enter Expansion Registration Code button, om de DLC te activeren.

3. Voer de key code in. Controleer of u geen fouten heeft gemaakt en klik op Next en volg de instructies gepresenteert op uw scherm.

Als u al eerder een uitbreiding heeft gehad op Mog Station, volg dan de guide hieronder:

Zorg er eerst voor dat u het correcte Service Account heeft geselecteerd waar u de codes op wilt verzilveren.

Afhankelijk van he product wat u aan heeft geschaft, volgt u de secties naargelang.

GAME TIJD

1. Log hier in op uw Mog Station account

2. Selecteer de Subscription Renewal sectie, aan de linkse kant en klik op Add Game Time Card.

3. Voer uw key code in, controleer of u geen fouten heeft gemaakt, klik op Next en volg de instructies gepresenteerd op uw scherm.

Belangrijk: De abonnementsperiode, kan tot een maximum van 360 dagen verlengt worden, game codes die resulteren in een langere periode, kunnen niet verzilverd worden.

UITBREDING

1. Log hier in op uw Mog Station account.

2. Selecteer de Games & Additional Services sectie aan de linkse kant.

3. Klik op de Additional Expansions tab.

4. Selecteer het platform.

5. Klik op het Registration Code Entry tab.

6. Voer de key code in, controleer of u geen fouten heeft gemaakt, klik op Next en volg de instructies gepresenteerd op het scherm.

ITEM CODE

1. Log hier in op uw Mog Station account

2. Selecteer de Registration Codes sectie aan de linkse kant van het scherm en klik op Enter Item Code.

3. Voer uw key in, controleer of u geen fouten heeft gemaakt, klik op NEXT en volg de instructies gepresenteerd op het scherm.

Bekijk geweldige Mog Station key aanbiedingen op Eneba.