Steam Key Activatie

Om uw Product Key code op steam te activeren, moet u eerst de Steam Client Applicatie installeren. Deze kunt u hier downloaden.

Nadat u de app gedownload en gestart heeft, volgt u deze stappen:

1. Log in met uw Steam Logins en selecteer de ADD A GAME button, zoals hieronder in de afbeelding staat. U krijgt hier drie opties, waar u de Activeer een Product op Steam dient te selecteren.

2. Nadat het Product Activatie window komt, selecteert u Next.

3. Selecteer de Ik ga akkoord optie, want een Steam Subscriber Agreement moet getekend worden om door te kunnen gaan.

4. Kopieer de game key en plak het in het product code veld. Klik daarna op Next.

Bekijk geweldige Steam key aanbiedingen op Eneba.