Lowe's Gift Card Activatie

1. Bezoek de Lowe’s website en log in op uw bestaande account, of maak een nieuwe aan wanneer dit nodig is.

2. Wanneer u klaar bent om te betalen, gaat u naar de checkout.

3. In de betaalasectie van de checkout, selecteert u Add Lowe's Gift Card(s).

4. Typ het gift card nummer en de PIN in de aangegeven Velden en klik op APPLY.

Daarnaast kunt u uw gift cards gebruiken om uw Lowe’s wallet op te waarderen.

1. Klik op uw naam in de rechter bovenhoek van de pagina en selecteer Wallet.

2. Onder de Gift Cards tab, selecteert u Add new gift card.

3. Voer uw gift card nummer en PIN in de daarvoor aangegeven Velden in en klik op Add gift card.

Zie geweldige Lowe's gift card aanbiedingen en krijg ze goedkoper.