GAP Gift Card Activatie

Het verzilveren van de GAP voucher code op Mobiel en Desktop:

1. Tijdens de checkout, onder betaalopties, selecteert u Add Gift Card;

2. Voer de PIN in van uw GAP voucher en selecteer Toevoegen.

In de app:

1. Gedurende de checkout, scroll naar beneden naar Gift Cards;

2. Tap Gift Card toevoegen, voer uw gift card code in, samen met de PIN.

In de winkel:

1. Presenteer uw digitale gift card bij de kassa;

2. Als er scanner problemen komen, geef dan aan dat de code handmatig ingevoerd dient te worden.

Bekijk geweldige GAP gift card aanbiedingen op Eneba.