Hoe maak ik een screenshot?

De makkelijkste manier om een screenshot te maken, is om een programma te gebruiken wat bij uw Windows operating systeem geleverd is, genaamd Snipping Tool. Om dit te gebruiken, dient u de volgende stappen te gebruiken:

• Klik het Windows symbol in de linker onderhoek van uw scherm

• Typ het woord Snipping tool en vindt het programma in de lijst die verschijnt.

• Open het programma en klik op Nieuw, om een nieuwe screenshot te maken

• Sleep uw must over het scherm en houdt deze ingedrukt om de ruimte te selecteren die u wilt vastleggen

• Als u gelukkig bent met het resultaat, klikt u op Bestand > Opslaan als…

• Selecteer de naam en locatie waar u het bestand op wilt slaan

• En helemaal klaar! U heeft nu een afbeelding die u ons toe kunt sturen.

Als u geen apparaat gebruikt met een Windows Operating systeem, bekijk dan deze onderstaande ling voor meer informatie over hoe u een screenshot kunt maken: https://www.take-a-screenshot.org/mac.html

Als een goed alternatief, raden we het gebruik van Lightshot aan, welke beschikbaar is voor MAC en Windows operating systemen. U kunt de link om het te downloaden hier vinden.