Nemokami 2021 m. spalio mėn. žaidimai PlayStation Plus prenumeratoriams

Prieš savaitę mus pasiekė nemokamų žaidimų sąrašas Xbox Live Gold prenumeratoriams, dabar atėjo laikas pasidalinti žaidimais, kurie džiugins PlayStation Plus prenumeratorius visą spalio mėnesį. Kaip jau įprasta, žaidimai pasikeis pirmąjį naujo mėnesio antradienį, šį mėnesį tai spalio 5 diena, o žaidimai bus pasiekiami iki lapkričio 1 dienos. Štai kokie žaidimai laukia tavęs spalio mėnesį su PS Plus prenumerata:

  • Hell Let Loose (PS5)
  • PGA Tour 2K21 (PS4)
  • Mortal Kombat X (PS4)

Hell Let Loose (PS5)

Grįžk atgal į negailestingus antrojo pasaulinio karo laikus ir pasinerk į neįtikėtiną pirmojo asmens šaudyklę iš Team 17 Software Ltd. Hell Let Loose – tai kvapą gniaužiantis, veiksmo kupinas žaidimas, kuriame rasi mūšius, kuriuose gali dalyvauti iki 100 žaidėjų kartu su tankais bei kita artilerija ir į žaidimą integruotais realaus laiko strategijos elementais. Kariauk daugiau nei 9-ose išskirtiniuose laukuose, sudalyvauk žinomiausiuose istorijos mūšiuose, dirbk kartu su savo komanda ir įrodyk, kad turi tai, ko reikia norint nugalėti!

PGA Tour 2K21 (PS4)

Atėjus metui pailsėti nuo nepailstančio veiksmo atsipūsk sužaisdamas ramią golfo partiją PGA Tour 2K21 žaidime. Čia rasi nuostabaus grožio aikštynus ir galėsi susiremti su geriausiais PGA turo profesionalais. Susikurk veikėją, įrangą, renk savo turnyrus ir varžykis su geriausiais vietiniais žaidėjais arba žaidėjais iš viso pasaulio žaisdamas internetu. Veikti čia tikrai yra ką, tačiau nepamiršk treniruoti golfo mosto, tau jo prireiks, jei nori tapti vienu iš geriausių žaidėjų pasaulyje!

Mortal Kombat X (PS4)

Mortal Kombat yra turbūt pati populiariausia kovinių žaidimų franšizė visoje kompiuterinių žaidimų istorijoje. Netherrealm Studios kūrėjų žaidimai sukaustė ne vienos žaidėjų kartos dėmesį su savo kinematika ir su kiekvienu nauju žaidimu augančiomis galimybėmis ir pasirinkimais. Nereikia nė sakyti, kad Mortal Kombat X yra tikras šedevras. Žiaurus, smurto kupinas šedevras, būtent toks, kokio ir tikisi visi Mortal Kombat gerbėjai. Mirtys šiame žaidime grafiškesnės nei bet kada anksčiau, o naujų bei seniai pamėgtų veikėjų pasirinkimas užtikrins, kad nenuobodžiausi siekdamas savo tikslo.Nemokamus žaidimus atsiimti gali tik jei turi spalio mėnesį galiojančią PlayStation Plus prenumeratą. Jei jos neturi, apsilankyk Eneba.com partuoduvėje ir atrask geriausius pasiūlymus PS Plus prenumeratoms!