Microsoft paskelbė 2021 m. spalio mėnesio Xbox Games With Gold žaidimus

Kaip jau įprasta, dar vienam mėnesiui artėjant prie pabaigos, Microsoft paskelbė žaidimus, kurie bus pasiekiami visiems turintiems Xbox Live Gold narystę spalio mėnesį. Štai kokie nauji nuotykiai laukia tavęs kitą mėnesį:

  • Aaero
  • Hover
  • Castlevania: Harmony of Despair
  • Resident Evil Code: Veronica X

Aaero

Šis žaidimas turėtų patraukti visų muzikinių žaidimų mėgėjų dėmesį. Visą spalio mėnesį gali atsisiųsti Aaero – žaidimą, kuriame rasi nuostabias aplinkas ir susiremsi su priešais bei bosais sklesdamas ore ir taikydamas į unikalų ritmą. Noisia, Flux Pavilion, Katy B, The Prototypes, Neosignal ir kitų muzikantų kūriniai tavęs laukia indie perliuko Mad Fellows žaidime!

Hover

Keliauk po milžinišką atvirą 3D pasaulį su parkūro judesiais besimėgaudamas visiška laisve žaidime Hover. Prisijunk prie maištininkų grupuotės, kovojančios prieš itin griežtus įstatymus savitu būdu – atliekant sudėtingiausius triukus ir manevrus – keliaujant po ECP 17, dar žinomą tiesiog kaip Hover Town. Žaidime rasi itin greitą tempą ir ganėtinai ilgą mokymosi kreivę, kurie neleis tau nuobodžiauti besimokant naujų triukų. Žaisk vienas offline režime arba junkis prie savo draugų iš viso pasaulio žaisdamas internetu. 

Castlevania: Harmony of Despair

Spalio mėnesį tikrai nenuobodžiaus ir legendinės Konami franšizės Castlevania gerbėjai, kadangi tarp žaidimų, kuriuos galėsi atsisiųsti su Xbox Live Gold naryste, yra ir Castlevania: Harmony of Despair. Tik nepražiopsok, kadangi šį žaidimą atsisiųsti nemokamai galėsi tik nuo spalio 1 iki 15 dienos. Šiame kelių žaidėjų žaidime rasi veikėjus ir vietoves iš kelių ankstesnių Castlevania žaidimų. Žaisk kartu su 5 savo draugais 6 žaidėjų co-op režime ir pagaliau įveik savo seną priešininką Drakulą.

Resident Evil Code: Veronica X

Dar vienas klasikinis žaidimas iš legendinės franšizės, Resident Evil Code: Veronica X, bus pasiekiamas Xbox Live Gold nariams nuo spalio 16 iki 31 dienos. Nuo Meškėnų Miesto sunaikinimo praėjo keli mėnesiai, šiame žaidime pasinersi į Claire Redfield rolę, kuri išvyksta į Prancūziją ieškoti savo brolio. Claire yra sulaikoma ir uždaroma zombių pilnoje Rokforto saloje. Dabar jos likimas tavo rankose, ar sugebėsi išsivaduoti?Aukščiau išvardinti žaidimai nemokamai spalio mėnesį pasiekiami bus tik Xbox Live Gold nariams. Jeigu narytės dar neturi, atrask išskirtinius mūsų pasiūlymus Xbox Live Gold dovanų kortelėms!