Battlefield serijos entuziastai gali pasižymėti birželio 9 dieną kalendoriuose, nes būtent tada EA ir Dice kompanijos atskleis naują bei svarbią informaciją apie Battlefield 6 žaidimą. Detalės bus atskleidžiamos 9 dienos 10 val. EDT / 7 val. PDT. Tiems, kurie nėra girdėję apie šią franšizę – tai yra populiari pirmojo asmens šaudyklių serija, kuri nuožmiai varžosi su Activision kūrėjų Call of Duty serija. Dėl vyraujančios tarpusavio konkurencijos tarp šių dviejų FPS žanro galiūnių, žaidėjai mėgaujasi vienas kitą pranokstančiais Battlefield žaidimais.

Iki šiol buvo kalbama, kad šis žaidimas pasirodys 2021 metais ir bus prieinamas PC, PlayStation 5 ir Xbox Series X | S sistemų savininkams, tačiau tikslesnės informacijos kol kas nėra. Tai pasikeis jau kitą savaitę, kai kūrėjai pristatys naujienas, ir galbūt atskleis Battlefield 6 žaidimo išleidimo datą. Kadangi Battlefield 5 žaidimo pardavimų skaičiai Electronic Arts kompanijos lūkesčių neatitiko, galima spekuliuoti, kad naujausiame Battlefield žaidime išvysime daug inovacijų.

Vienas iš spėjimų yra tai, kad Battlefield 6 žaidime karas vėl vyks moderniame pasaulyje – modernūs motyvai vyravo iki 2013 metų išleistose serijos dalyse, tačiau laikui bėgant daugiau dėmesio pradėta skirti istoriniams karams. Na, o Dice kompanijos generalinis vadybininkas Oskar Gabrielson teigia, kad šiuo metu komanda testuoja BF6 žaidimą, taiso trūkumus, sprendžia, kaip geriau pateikti tam tikrus žaidimo mechanikos aspektus, siekiant užtikrinti geriausią Battlefield patirtį. Jis taip pat priduria, kad žaidime laukia precedento neturintis nepažabojamas veiksmas, o galutinį rezultatą turėtų vainikuoti tai, kad žaidimas kuriamas pasitelkiant naujosios konsolių kartos technologijas.

Panašu, kad sulauksime įspūdingo Battlefield žaidimo, tačiau kol kas teks palaukti oficialaus Battlefield 6 pristatymo.

Na, o jeigu žinios apie naujausią Battlefield serijos žaidimą sukėlė nostalgiškus jausmus, kviečiame pasinaudoti žemomis kainomis, įsigyti norimą populiarios FPS franšizės žaidimą ir pasinerti į karo sūkurį.