Prieš keletą dienų pasidalinome nemokamų Xbox Live Gold žaidimų sąrašu, o dabar atėjo laikas nudžiuginti ir PlayStation fanus. Sony paskelbė PlayStation Plus prenumeratoriams skirtų žaidimų sąrašą gegužės mėnesiui, o jame randame net tris puikius žaidimus – Wreckfest, Battlefield 5 ir Stranded Deep.

Wreckfest (PS5)

Šį mėnesį PlayStation 5 savininkai, kurie turi aktyvią PlayStation Plus prenumeratą galės pasidžiaugti nemokamu Wreckfest žaidimu. Jei niekuomet negirdėjote apie šį nurautą lenktynių žaidimą, turėtumėte žinoti, kad jį kuria komanda atsakinga ir už legendinę FlatOut seriją. Wreckfest originaliai pasirodė PC platformoje 2018 metais, o po metų sulaukė ir PS4 bei Xbox One konsolėms skirtų versijų. Dabar žaidimas perleidžiamas dar kartą, tik šį kartą naujosios kartos PS5 konsolei, kurioje Wreckfest sulauks ne tik pagerintos 4K 60FPS grafikos, tačiau ir naujų žaidimo rėžimų, kurie leis susigrumti net 24 žaidėjams vienu metu. Jei mėgstate senus lenktynių žaidimus, kuriuose svarbus ne tik greitis, tačiau ir jūsų automobilio stovis, būtinai užmeskite akį į Wreckfest. Žaidimas pasirodo gegužės 4-ąją.

Battlefield 5 (PS4)

Battlefield serijai atskiro pristatymo nebereikia. Tai vardas, kurį žino kiekvienas pirmojo asmens šaudyklių fanas. Naujausias serijos žaidimas Battlefield 5 – tai dar vienas kokybiškas DICE produktas, kuris šį kartą nukels žaidėjus į Antrojo pasaulinio karo mūšio laukus. Žaidime rasite galybe solo bei co-op misijų, tačiau Battlefield populiarumo paslaptis ne čia. Kaip ir visi Battlefield žaidimai, Battlefield 5 gali pasigirti didžiule bendruomenė, kuri visuomet aktyviai žaidžia įvairius internetinius žaidimo režimus. Beje, sklinda kalbos, kad jau netrukus bus anonsuotas naujas Battlefield serijos žaidimas, tad šis PS Plus pasiūlymas gali tapti puikia proga atšviežinti savo įgūdžius.

Stranded Deep (PS4)

Paskutinis nemokamų PS Plus žaidimų sąrašo žaidimas – Stranded Deep. Būsime atviri, apie šį žaidimą prieš tai girdėjome mažai, tačiau žinome, kad jis turi išties didžiulę fanų bendruomene. Iš esmės, Stranded Deep yra dar vienas atviro pasaulio išgyvenimo žaidimas. Tačiau skirtingai nuo kitų tokio žanro žaidimų, Stranded Deep nukelia žaidėjus į mažą salą Ramiojo vandenyno viduryje, o žaidėjas tyrinėja ne tik smėlėtą paplūdimį, tačiau ir jį supančio vandenyno gelmes, kuriose netrūksta peraugusių ryklių ir kitokių priešų. Skamba įdomiai? Išmėginkite Stranded Deep nemokamai jau nuo šio antradienio!

Svarbu paminėti, kad visi šie gegužės mėnesio žaidimai taps nemokamais tik gegužės 4 dieną, tad iki tol dar galite pagriebti balandžio mėnesiui skirtus PlayStation Plus žaidimus – Oddworld: Soulstorm, Days Gone bei Zombie Army 4: Dead War.

PS Plus prenumeratoriai jau gali sužintoti kokie nemokami žaidimai jų laukia birželio mėnesį!