Prieš kelias dienas pasidalinome nemokamų birželio mėnesio Xbox Live Gold žaidimų sąrašu, o dabar atėjo metas pažvelgti į tai, ką birželio mėnuo žada PlayStation Plus prenumeratoriams. Populiarūs žaidimais kaip – Star Wars: Squadrons, Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown ir Operation: Tango laukia parsisiuntimų. Norintiems kiek daugiau informacijos, vertėtų užmesti akį į ateinančio mėnesio žaidimus sužinoti žemiau nurodytame Youtube įraše, bei trumpoje 2021 PS Plus žaidimų apžvalgoje.

Star Wars: Squadrons (PS4)

EA kūrėjų Star Wars: Squadrons (parduotuvėje kaina nuo 20€) žaidimas suteikia galimybę pasinerti į daugelio žaidėjų režimu grįstus susirėmimus kosmoso platybėse. Šis pirmojo asmens žaidimas pasirodė mažiau nei prieš metus, todėl tai, kad Star Wars: Squadrons atsidūrė PS Plus prenumeratoriams skirtų nemokamų žaidimų sąraše, buvo išties maloni staigmena. 

Šis kūrinys realizuoja aistringų Žvaigždžių karų gerbėjų fantazijas leistis į nuotykius kosmose bei dalyvauti aršiuose susirėmimuose pilotuojant geriausius laivus, o tie, kurie nėra susipažinę su šia pasaulinio populiarumo sulaukusia franšize, gali pasinaudoti puikia proga susipažinti su ja ganėtinai grandioziškai. Vienu ar kitu atveju, birželį PS Plus prenumeratorių laukia nepamirštama kosmoso odisėja. Tačiau turime įspėti… Apdairiai rinkitės už kieno tikslus kovosite Žvaigždžių karų visatoje.

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown (PS4)

Manome, kad Sega kūrėjų Virtua Fighter serija nusipelno daugiau dėmesio iš žaidėjų bendruomenės, todėl nudžiugome sužinoję, kad Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown (PS Store kaina nuo 30€) žaidimas pateko į birželio mėnesio sąrašą. Žaidime galima rinktis net iš 20 skirtingų veikėjų, o kiekvienas jų pasižymi unikaliais įgūdžiais bei kovų manevrais, todėl žaidėjų laukia ypatingai įtempa patirtis, kupina adrenalino šuorų. 

Naujausias žaidimo atnaujinimas modernizavo vaizdo grafiką, todėl dabar Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown vizualinė patirtis daug malonesnė patobulinto 3D vaizdo ir sklandesnės animacijos dėka. Taigi, jei esate kovinių žaidimų gerbėjai, rekomenduojame pasinaudoti proga atsisiųsti šį žaidimą nemokamai ir išbandyti atnaujintą klasikinės serijos dalį, kuri nepaliks abejingų.

Operation: Tango (PS5)

Dar vienas puikus kūrinys birželio mėnesio sąraše – Operation: Tango (kaina bus tikslinama), kurį pristato Clever Plays kūrėjų studija, ir, geroji žinia yra tai, kad šį žaidimą galima atsisiųsti į PlayStation 5 konsolę. Operation: Tango – kooperatinis žaidimas, kurio pagrindinė tema yra šnipinėjimas, todėl šiame nuotykyje dalyvauja du žaidėjai. Ypatingai džiugu yra tai, kad jei vienas iš žaidėjų jau turi Operation: Tango, tuomet kitas gali žaisti drauge visiškai nemokamai. 

Na, o pačiame žaidime skiriamos dvi rolės – infiltratoriaus bei hakerio, kuris padeda infiltruojančiam šnipui, todėl komunikacija yra raktas į sėkmingą operacijos baigtį. Aukštųjų technologijų įranga, galvosūkiai ir iššūkiai (kartu su kurioziškomis nesėkmėmis) – garantuota, tad birželį galėsite praskaidrinti šiuo užburiančiu kooperatiniu kūriniu.

Primename, kad nemokamus gegužės mėnesio PS Plus žaidimus (Wreckfest, Battlefield 5 ir Stranded Deep) galite atsiimti iki gegužės 31 dienos.