Sonic the Hedgehog franšizė švenčia 30 metų sukaktį, todėl bendras Minecraft ir SEGA kūrėjų projektas yra puikus būdas paminėti šią šaunią progą. Be to, žymusis ežiukas sukaktį švenčia būtent šiandien – birželio 23 dieną, tad. siekdama paminėti šią sukaktį, Mojang komanda išleido Sonic tematikos papildinį, skirtą populiariajam Minecraft žaidimui.

Šis naujas DLC papildinys yra parduodamas Minecraft Marketplace žaidimo parduotuvėje, o jame galima rasti visko po truputį. Kelios naujovės, kurių galima tikėtis šiame papildinyje, yra procedūriškai generuojami žemėlapiai, įkvėpti Sonic franšizės, įskaitant Green Hill Zone, Chemical Plant Zone, žaidimo bosai kaip Robotnik ir kiti elementai. Žinoma, žaidėjai, įsigiję šį DLC papildinį, taip gali papuošti savo veikėją ikoniškojo Sonic skinu. Taigi, ar esate pasiruošę soniškiausiam nuotykiui Minecraft pasaulio platybėse?

Jei mėgstate abi Sonic the Hedgehog ir Minecraft franšizes, tuomet jums turime dar daugiau džiugių naujienų. Šiame papildinyje laukia ne tik Sonic, bet ir visa jo šutvė: Knuckles the Echidna, Amy Rose, Miles “Tails” Prower, Shadow the Hedgehog, Super Sonic, Dr. Robotnik ir daugelis kitų personažų. Nors Big the Cat veikėjos pasirodymas šiame papildinyje dar nebuvo patvirtintas, tikrai neverta nusiminti, nes kūrėjai gali neabejotinai nustebinti šios žaidimo serijos entuziastus.

Mojang kompanija nėra vienintelė, kuri dirba ties bendrais projektais su SEGA kūrėjais siekiant paminėti franšizės 30-metį. SEGA taip pat dirba ties Sonic 3 and Knuckles retro kolekcijos atnaujinimu, Sonic Colors žaidimo perdirbiniu, o taip pat kalbama apie naują 3D Sonic žaidimą, kuris turėtų pasirodyti jau kitais metais.

Jei dar neteko išbandyti pasaulio žaidėjų bendruomenės širdis užkariavusį Minecraft žaidimą ar Sonic franšizės kūrinius, tuomet kviečiame pasinaudoti puikiomis kainomis ir pasinerti į nuotykius nedelsiant.