1969 m. liepos 20 d. NASA pirmą kartą istorijoje sėkmingai išsilaipino Mėnulyje. Garsieji Neilo Armstrongo žodžiai amžiams bus įrašyti į žmonių prisiminimus ir žmonijos istorijoje bei įkvėps būsimus raketų inžinierius, astronautus ir kosmoso tyrinėtojus. Nors kelionės į kosmosą mums vis dar nepasiekiamos, vaizdo žaidimų pagalba galime tyrinėti kiekvieną begalinio vakuumo kampelį. Norėdama paminėti žmogaus išsilaipinimą Mėnulyje, Eneba rengia šventinį nusileidimo Mėnulyje išpardavimą, kurio metu žymiai pigiau galėsi pačiupti kosmoso ir mokslinės fantastikos žaidimus, sukelsiančius baimę, susižavėjimą ir galbūt, tik galbūt, paskatinsiančius tapti raketų mokslininku, inžinieriumi ar net mokslinės fantastikos rašytoju.

Spausk čia ir pasižiūrėk ką siūlo Nusileidimo Mėnulyje išpardavimas bei įsigyk geriausius kosmoso tyrinėjimo vaizdo žaidimus.

Kerbal Space Program

Jei ieškai vaizdo žaidimo, pagrįsto realia fizika ir raketų mokslu, Kerbal Space Program – kaip tik toks. Maži žali žmogeliukai yra pasirengę kolonizuoti Kerbal Saulės sistemą ir tavo darbas nuskraidinti juos į žvaigždes. Ne vienas žaidimas siūlo kolonizuoti kosmosą, tačiau kito tokio moksliškai tikslaus kaip Kerbal Space Program nerasi. Nesijaudink, dar neprivalai būti raketų mokslininku, žaidime gausu mokymų, kaip kurti raketas. Kiekvienas nesėkmingas bandymas paskatins taisyti savo klaidas ir kurti geresnes raketas, kol galiausiai galėsi sėkmingai pakilti ir kolonizuoti visą Kerbal sistemą.

Kerbal Space Program

Žaidimas yra toks moksliškai tikslus, kad net NASA ir Space X inžinieriai naudoja jį bandymams atlikti ir naujokams apmokyti. Kas žino, gal sėkmė Kerbal Space Program įkvėps geimerį ar net kelis siekti tikrų žvaigždžių?

Mass Effect Legendary Edition

Anthem gal ir žlugo kaip projektas, vilkęs „Bioware“ reputaciją per purvus, tačiau garsus ir pripažintas žaidimų kūrėjas ne visada buvo toks, koks yra šiandien. Mass Effect Legendary Edition yra puikus „Bioware“ sudėtingo pasakojimo, veikėjų siužetų ir didžiulio, epiško kosminių nuotykių masto įrodymas.

Mass Effect series

Išleistas su atnaujinta grafika, 4K vaizdais ir daugiau nei 40 Mass Effect trilogijos papildinių, Mass Effect Legendary Edition vis dar išlieka vienu geriausių žaidimų, nuo tų laikų, kai „Bioware“ buvo žaidimų industrijos zenite. Dar kartą pasinerk į nuotykius su Commander Sheppard ir Normandijos įgula, kad išgelbėtum visatą nuo sunaikinimo. Įsijungęs Mass Effect, pasijusi tarsi susitikęs su senais bičiuliais.

Siaubas kosmose su Dead Space ir Alien: Isolation

Galbūt Dead Space žaidime nėra daug Lovecraft elementų, tačiau autoriaus sukurtas kosminio siaubo žanras ir toliau kelia siaubą įvairiose medijose: filmuose, literatūroje ir vaizdo žaidimuose. Nežinomybės baimė, izoliacija ir nežinojimas, kas slypi tamsoje, yra geriausio kosminio siaubo, sukurto H. P. Lovecraft plunksna, elementai. Jie taip pat yra sudedamosios dalys, privertusios žaidėjus pamilti Dead Space seriją ir Alien: Isolation.

Alien Isoliation

Klaidžioji apleistoje kosminėje stotyje, mirguliuoja šviesos, o grėsmingos būtybės stebi kiekvieną tavo žingsnį, net šokantys šešėliai šiurpina tavo odą ir verčia pašokti nuo kėdės. Alien: Isolation vis dar laikomas kosminio siaubo šedevru tų, kurie išdrįso jį žaisti, bet atrodo, kad žaidėjai jo vengia dėl Alien vaizdo žaidimus persekiojančio prakeiksmo. Savo ruožtu, Dead Space yra perkuriamas, tad prieš pat jo išleidimą, Nusileidimo Mėnulyje išpardavimas yra puiki proga patirti geriausia, ką gali pasiūlyti siaubo žanras. Ir dar su didžiulėmis nuolaidomis!

Spausk čia ir susipažink su Nusileidimo Mėnulyje išpardavimo nežinomybe bei atrask daugiau kosmoso bei mokslinės fantastikos tematikos žaidimų. Esame tikri, kad kiekvienas ras žaidimą savo skoniui. Išdrįsk pasinerti į nežinią!