Aktyvūs Hearthstone žaidėjai tikriausiai prisimena Blizzard pažadą, kurį kompanija davė anonsuodami Madness at the Darkmoon Fair žaidimo papildymą. Tuomet, kompanijos atstovai teigė, kad ateityje sulauksime dar daugiau žaidimo papildymų, kurie pasirodys mini-išplėtimų pavidalu. Panašu, kad ta diena pagaliau išaušo. Pirmasis Hearthstone mini-išplėtimas pavadinimu The Darkmoon Races pasirodys jau rytoj, sausio 21 dieną.

Šiame mini-atnaujinime rasime net 35 naujas žaidimo kortas. Kūrėjai teigia, kad jas bus galima gauti dviem būdais – perkant įprastas Darkmoon Faire kortų pakuotes ir tikintis sėkmės, arba įsigyjant atskirą kortų rinkinį žaidime, kuris kainuoja 2000 auksinių (arba 15 dolerių).

Negana naujų kortų rinkinio, The Darkmoon Races atneša ir kitokių žaidimo naujovių. Hearthstone Battlegrounds žaidimo režimas sulauks dviejų naujų herojų, Tickatus ir Greybough, o taip pat ir keletos naujų demonų kortų. Negana to, Blizzard nusprendė atnaujinti ir Dvikovas (Duels) bei į režimą pridėjo 10 naujų herojų savybių ir galybę įvairiausio tipo lobių.

The Darkmoon Races pristato išties nemažai kitų žaidimo atnaujinimų bei sutaiso keletą erzinusių klaidų. Jei norite pasigilinti į visas šio mini-išplėtimo naujoves, susipažinti su naujomis kortomis, kviečiame paskaityti oficialų Blizzard pranešimą.