Pastaruosius kelis mėnesius Twitter, Reddit ir kitose socialinėse platformose sklido gandai bei spekuliacijos apie atnaujinamą GTA trilogiją. Pasak Kotaku, tikėtina kad trys atnaujinti GTA serijos žaidimai pasirodys net šį rudenį arba šių metų pabaigoje. Spekuliuojama, kad šie trys GTA žaidimai iš PlayStation 2 eros gali būti Grand Theft Auto 3, Vice City ir San Andreas.

Šiuos tris žaidimus daugelis gerbėjų vadina legendine serijos trilogija, todėl tikėtina, jog Rockstar Games kompanija nusprendė juos atnaujinti. Atnaujinami GTA žaidimai bus pritaikyti moderniems kompiuteriams, naujoms žaidimų konsolėms bei Nintendo Switch. Pastaruoju metu vykdoma griežta Rockstar Games įmonės politika ties žaidimų modais tik paaštrina vyraujančias spekuliacijas. Taip pat jas skatina ir Take-Two įmonės pareiškimas investuotojams, kad kūrėjai dirba prie „serijos kūrinių atnaujinimo“. Vietos abejonėms beveik nelieka. Be to, atsižvelgiant į tai, kad kūrėjai aktyviai trina modus, skirtus senesniems GTA žaidimams, tikėtina, kad atnaujintos versijos atrodys taip, kaip su modais, ar netgi dar geriau.

Šiuo metu faktiškai žinoma, kad Rockstar Games išleis GTA V atnaujinimą naujos kartos konsolėms PlayStation 5 ir Xbox Series X | S – Grand Theft Auto V: Expanded and Enhanced. Be to, gerbėjai taip pat laukia atskiros Grand Theft Auto Online versijos, kurią planuojama išleisti lapkričio 11 d. Visgi, gerbėjai jau dabar nekantrauja išbandyti atnaujintus, nostalgiją puoselėjančiu sentimentu apipintus GTA žaidimus, kurie išpopuliarino visą Grand Theft Auto franšizę.

Panašu, kad jau šiais metais išties galėsime išbandyti atnaujintais žaidimais ir išvysti kaip kūrėjai susitvarkys su šiuo projektu. Gerbėjai spekuliuoja, kad kūrėjai atnaujins ne tik žaidimų vaizdo grafiką, bet ir optimizuos žaidimo mechaniką pritaikant GTA V formulę. Žinoma, galutinis rezultatas dar neaiškus ir viskas paaiškės kelių mėnesių bėgyje, todėl sekite naujienas ir, tikėkimės, jau greitai galėsite išbandyti atnaujintus GTA žaidimus.

Na, o kol laukiame atnaujintų žaidimų, verta sustoti ir pasinerti į senuosius GTA žaidimus bei dar kartą patirti visus nuotykius su veikėjais, kurie tapo nepamirštamais draugais. O, jei norite toliau plėtoti savo GTA V Online kampaniją, pasinaudokite žemomis GTA Shark papildymų kainomis.