Negalite atsitraukti nuo Apex Legends? Jums pasisekė! Respawn Entertainment anonsavo naują Apex Legends versiją sukurtą specialiai mobiliesiems įrenginiams. Kaip ir PC bei konsolėms skirta žaidimo versija, Apex Legends Mobile bus visiškai nemokama ir didžiausiems žaidimo fanams pasiūlys papildomai įsigyti skaitmeninių gėrybių.

Naujienos apie naująją žaidimo versiją pasirodė EA puslapyje, kuriame Apex Legends žaidimo direktorius Chad Grenier pasidalino detalėmis. Pasak informacijos, Apex Legends Mobile – tai nauja žaidimo versiją, kuri bus pritaikyta valdyti lietimui jautriu ekranu bei bus optimizuota siekiant išlaikyti sklandų žaismo procesą. Anot Chad Grenier, Apex Legends Mobile taps moderniausiu iki šiol išleistu battle-royale tipo žaidimu išmaniesiems telefonams bei planšetėms. Nors žaidimas išsaugos savo dvasią, tai nebus tiksli originaliojo Apex Legends kopija.

Kaip ir buvo galima tikėtis, Apex Legends Mobile žaidėjai negalės jungtis prie PC bei konsolių žaidėjų ir žaisti kartu. Tačiau tikimasi, kad keletą žaidime egzistuojančių pasiekimų bei su atskirais žaidimo veikėjais pasiektą progresą pavyks perkelti ir į kitas žaidimo versijas. Nors kol kas detalių apie tai nedaug, tikimės, kad daugiau informacijos sužinosime prasidėjus žaidimo testavimo fazei.

Apex Legends Mobile testavimas prasidės visai netrukus. Pirmiausia žaidimą galės išmėginti vos keletas tūkstančių fanų, tačiau šio mėnesio pabaigoje Respawn tikisi pradėti įvairius beta testus skirtinguose pasaulio regionuose. Tai leidžia tikėtis, kad oficialus mobiliosios Apex Legends versijos starto sulauksime dar iki vasaros pradžios.

Vos prieš mėnesį Respawn Entertainment pasidalino žiniomis apie Nintendo Switch konsolėms skirtą Apex Legends versiją. Pridėkime visiškai šviežią žinią apie pirmuosius 100 milijonų žaidėjų, mobilios versijos startą, naują sezoną ir naują turinį skirtą Titanfall fanams… Tai leidžia tikėtis, kad žaidimo augimas tik įgauna pagreitį ir Apex Legends netrukus taps vienu ir didžiausių žaidimų pasaulyje.

Jei norite prisijungti prie šio žaidimo bendruomenės ir nenorite gaišti laiko atrakinant visas žaidimo gėrybes, rekomenduojame užmesti akį į mūsų Apex Coins pasiūlymus.