Wat is 2FA en hoe kan ik dit gebruiken?

2FA ofwel Two-Factor Authentication, is een extra laag beveiliging voor uw account. Gebruikers kunnen kiezen dit in te stellen om te voorkomen dat hun account gestolen wordt. Er zijn twee manieren om 2FA te gebruiken:

SMS bericht

U kunt uw 2FA instellen via uw telefoon, door het ontvangen van een SMS bericht als u in op account in wilt loggen.

Authenticator app

U kunt 2FA middels een Authenticator app instellen. U krijgt dan een code via de app, wanneer u in wilt loggen.

Voor Android gebruiker raden we een authenticator app aan als 'Authy' of 'Google Authenticator'.

Voor iOS gebruikers, raden we authenticator apps aan als 'Authy' of '1Password'.

U kunt apparaten of apps voor 2FA aan of uitzetten middels het account paneel.