Konsolių karas įsibėgėja ir kompanijos traukia naujus ginklus siekdamos užkariauti žaidėjų širdis. Šį savaitgalį Xbox Game Pass Twitter paskyroje pasirodė keista žinutė, kuri leidžia spėti, kad netrukus Xbox Game Pass prenumeratoriai sulauks puikių naujienų – Xbox Game Pass turėtų pasipildyti Disney Plus prenumerata.

Štai minėtoji Twitter žinutė:

Nors žinutę galima interpretuoti dvejopai, pakankamai saugu spėti, kad tai pirmasis ženklas apie būsimą Disney Plus bei Xbox sandorį. Jei šis įrašas – užuomina į naują žaidimą, tai kanalo pasirinkimas gana keistas.

Žinoma, švęsti ankščiau laiko nederėtų – visai gali būti, kad Xbox Game Pass Twitter paskyros administratorius kiek prisnūdo, o šis įrašas yra pavėluotas pranešimas apie praėjusią savaitę paskelbtą Star Wars Jedi: Fallen Order prisijungimą prie EA Play ir Xbox Game Pass žaidimų bibliotekos. Juk visko būna…

Vis tik esame linkę galvoti, kad Xbox tokių kvailų klaidų nedaro, o Xbox Game Pass prenumeratos vertė jau netrukus taps dar geresnė. Tiesa, visi lietuvaičiai (ir ne tik lietuvaičiai), kurie norės pasinaudoti papildomomis Disney Plus paslaugomis turės šiek tiek „pahakinti“ ir susikonfiguruoti savo VPN, tačiau tikime, kad daugeliui jūsų tai nebus didelė problema, ar ne?