MMORPG žaidimo fanai su nekantrumu laukė daugiau žinių apie nenumaldomai artėjantį WoW Burning Crusade Classic startą. Žaidimo beta testas artėja prie pabaigos, tad Blizzard pagaliau nutraukė tylą ir paskelbė apie žaidimo startą, kuris numatomas birželio 1 dieną. Ar jūs pasiruošę?

Prieš žaidimo startą išties turime pasiruošti… Gegužės 18 dieną žaidėjai, kurie turi World of Warcraft Classic veikėjų turės nuspręsti ar palikti savo veikėją originaliuose WoW Classic serveriuose ar tęsti kelionę naujuose TBC serveriuose. Jei pasirinksite savo veikėją perkelti į Burning Crusade Classic erą, netrukus startuos ir The Burning Crusade išleidimo renginys, kurio metu turėsime atremti demonų invaziją.

O birželio 1-ąją žengsime per portalą…

Svarbu paminėti, kad kaip ir su originaliuoju World of Warcraft Classic, Burning Crusade Classic taip pat neišvengė tam tikrų atnaujinimų. Pasak Blizzard, Burning Crusade Classic, skirtingai nuo originalo, turės kitokį naujų reidų išleidimo grafiką. Negana to, pakeitimų sulauks ir PvP reitingų sistema. Kūrėjai teigia, kad šie pakeitimai leis žaidėjams ilgiau džiaugtis limituotu Burning Crusade Classic turiniu.

Didžiausias pasikeitimas, kuris padalino World of Warcraft bendruomenę – tai naujas 60 lygio boost’as, kurį galėsite nusipirkti atskirai. Nors daugelis WoW elitistų pasmerkė tokį Blizzard sprendimą, žaidėjai, kurie nenori kankintis senuosiuose WoW žemynuose ir tiesiog laukia kelionės į Outland, galės nusipirkti šią paslaugą ir iškart pradėti žaisti Burning Crusade eroje. Beje, Blizzard taip pat pasiūlė ir specialų skaitmeninį Burning Crusade Classic leidimą, kuriame ne tik šis automatinis lygio pakėlimas, tačiau ir specialus Phase-Hunter mount’as, mielas žaisliukas ir papildomas žaidimo laikas.

Jei dėl kokios nors priežasties dar negirdėjote apie World of Warcraft Burning Crusade Classic, turėtumėte žinoti, kad tai 2007 metais išleisto pirmojo WoW išplėtimo atkūrimas. World of Warcraft: The Burning Crusade išplėtė žaidimą papildomais 10 žaidėjo lygių, pristatė naują Outland kontinentą, gausybę naujų užduočių, požemių bei reidų, ir į žaidimą pristatė  2v2, 3v3, 5v5 žaidėjų arenas. Savo išleidimo metu TBC buvo išgirtas kritikų ir kone padvigubino WoW fanų bendruomenę, tad jei praleidote progą žaidimu pasimėgauti tuomet, kviečiame pasinerti į nostalgijos kupiną kelionę laiku.

WoW Burning Crusade Classic pirkti nereikės. Žaidimas veiks su įprasta World of Warcraft žaidimo prenumerata.