Vaidmenų žaidimų fanai su nekantrumu laukė daugiau informacijos apie naująjį Dragon Age 4 žaidimą. Regis, kad laukimas beveik baigtas. EA ir BioWare paskelbė, kad naujasis Dragon Age 4 sulauks dėmesio ir ketvirtadienį vyksiančioje The Game Awards 2020 ceremonijoje.

Nors naujieną plačiajam pasauliui paskleidė renginio organizatorius Geoff Keighley, tačiau pirmieji šiomis geromis žiniomis pasidalino žaidėmo kūrėjai, kurie šį savaitgalį minėjo Dragon Age dieną. Kartu su šiuo skelbimu, kūrėjai taip pat pasidalino net keturiomis trumpomis istorijomis, kurių veiksmas vyksta Dragon Age žaidimo visatoje  – The Next One (aut. Bryanna Battye), Ruins of Reality (aut. John Dombrow), The Wake (aut. Mary Kirby) ir Minrathous Shadows (aut. Sheryl Chee). Jei mėgstate skaitinius ir nesibaidote anglų kalbos, visas istorijas galite paskaityti paspaudę šią nuorodą.

Nors visų šių skaitinių perskaityti patys dar nespėjome, galime spėti, kad jos pilnos nuorodų į naujojo žaidimo siužetą. Akyli skaitytojai be abejonės ras naujų detalių ir jau gali susidaryti įspūdį apie naująjį žaidimą.

Na, o tiems, kurie skaityti nenori, belieka laukti gruodžio 10 dienos, kuomet sulauksime oficialaus žaidimo pristatymo. Pirmasis naujojo Dragon Age žaidimo filmukas buvo parodytas būtent The Game Awards ceremonijos metu 2018 metais, tad simboliška, jog pilnas anonsas bus parodytas tame pačiame renginyje.

Jei dar neteko susipažinti su Dragon Age serija, nesijaudinkite. Tikėtina, kad naujojo žaidimo išleidimo dar teks palaukti, o Eneba parduotuvėje rasite daugybę senesnių serijos žaidimų už ypač patrauklią kainą.