Nemokami 2021 m. rugsėjo žaidimai PS Plus prenumeratoriams

Praėjusią savaitę pasidalinome nemokamų žaidimų sąrašu Xbox Live Gold prenumeratoriams, dabar laikas pažiūrėti ką šį mėnesį savo prenumeratoriams siūlo Sony. Panašu, kad šio mėnesio pasiūlymai, kuriuos parsisiųsti ir išbandyti galėsite nuo rugsėjo 7 d. iki spalio 4 d., tiks ir patiks įvairiausiems žaidėjams. Jei turite aktyvią PlayStation Plus prenumeratą, nedvejokite ir išbandykite dinamiškuosius šio mėnesio pasiūlymus:

  • Overcooked: All You Can Eat! (PS5)
  • Predator: Hunting Grounds (PS4)
  • Hitman 2 (PS4)

Overcooked: All You Can Eat! (PS5)

Šioje gardžioje žaidimo versijoje apjungiami Overcooked!, Overcooked! 2 žaidimai ir naujas papildomas turinys. Nauji lygiai, nauji šefai ir naujas sąmyšis – išbandykite šimtus chaoso kupinų lygių, apsilankykite pragaištingose, iššūkių kupinose virtuvėse ir įrodykite, kad esate geriausias šefas. Išbandykite savo ir savo draugų jėgas kampanijos, išgyvenimo ir praktikos režimuose, tačiau nepamirškite ir apie naująjį asistavimo režimą. Žaidimo kūrėjai pasirūpino, kad kuo daugiau žaidėjų galėtų prisijungti prie maisto šėlsmo – čia praverčia papildomos funkcijos: nuo keičiamo dydžio vartotojo sąsajos iki papildomų parinkčių asmenims, turintiems skaitymo raidos sutrikimų ar daltonizmą.

Predator: Hunting Grounds (PS4)

Jei mėgstate žaidimus, panašius į Dead by Daylight, ir tiesiog dievinate medžioklės keliamą jaudulį, privalote išbandyti šį žaidimą! Predator: Hunting Grounds yra asimetriškas daugelio asmenų šaudyklės tipo žaidimas, kuriame į akistatą stoja kariai ir negailestingas medžiotojas, žinomas Predator vardu. Įkūnikite vieną iš keturių Fireteam karininkų ir, įvykdę iššūkių kupinas misijas, pabėkite nuo medžiotojo, arba tapkite pačiu negailestinguoju Predator ir medžiokite bei nužudykite savo aukas pasitelkdami mirtiną ateivių ekipuotę. Nesvarbu, kurią pusę pasirinksite, žaidimas suteiks jums progą išbandyti skirtingas klases bei žaidimo stilius siekiant įvykdyti savo pagrindinį tikslą.

Hitman 2 (PS4)

Hitmano meistriškumas glūdi gebėjime pašalinti taikinį taip, kad tai atrodytų tarsi nelaimingas atsitikimas. Leiskitės į nuotykius, nukelsiančius jus į skirtingas lokacijas visame pasaulyje: nuo saulės alinamų Majamio gatvių iki gūdžių ir pavojingų tropinių miškų Kolumbijoje. Nuo kūrybiškiausio samdomo žudiko – Agento 47 – nepasislėpsite niekur. Savo kailiu patirkite išskirtinę, adrenalino kupiną šnipų istoriją, kur pagrindinė jūsų, kaip samdomo žudiko, misija bus pašalinti nepagaunamąjį Shadow Client. Hitman 2 žaidime pristatomi nauji žaidimo režimai ir funkcijos, įtraukiantys ir naująjį Sniper Assassin režimą bei galimybę žaisti co-op.