Ar galite patikėti, kad jau prabėgo 20 metų nuo originaliojo Serious Sam žaidimo išleidimo? Ši pašėlusi šaudyklė paklojo pamatus ilgus metus leistai serijai ir amžiams įstrigo daugelių žaidėjų širdyse ir galvose. Būtent todėl žaidimo kūrėjai nusprendė paminėti šį jubiliejų ypatingu ir visiškai netikėtu Serious Sam 2 žaidimo atnaujinimu, kuris pasirodė prabėgus penkmečiui nuo pirmojo starto. Jei mėgstate klasikines šaudykles ir norite pasinerti į nostalgijos kupiną kelionę, kviečiame prisijungti prie šventės ir atsisiųsti Serious Sam 2 bei naująjį šio žaidimo atnaujinimą pigiau!

Šventinis Serious Sam 2 atnaujinimas atneša rimtą porciją naujo turinio ir tam tikrų techninių žaidimo pakeitimų. Su naujo turinio paketu gausime naują ginklą – BeamGun, 12 naujų daugelio žaidėjų rėžimo žemėlapių bei dar daugiau specialių savybių, kurių galėsime išmokyti savo veikėją. Nuo šiol mūsų veikėjas galės aktyvuoti sprintą, šokinėti raketsvaidžio pagalba bei naudotis dviem ginklais vienu metu.

Negana šių turinio naujovių, Croteam skyrė dėmesio ir techninei žaidimo pusei. Žaidimo sąsaja dabar daug draugiškesnė, o naujas žaidimo radaras leis matyti jūsų misijos progresą, priešus bei kitus žaidėjus ar žaidimo veikėjus. Taip pat, su šiuo nemokamu žaidimo atnaujinimu, Serious Sam 2 kūrėjai pataisė galybę žaidimo klaidų bei patobulino žaidimo veikimą tiek senuose, tiek naujuose kompiuteriuose.

Tiesą pasakius, atnaujinimų sąrašas išties milžiniškas, tad jei norite su juo susipažinti išsamiau, rekomenduojame užmesti akį į žaidimo Steam puslapį, kuriame Croteam surašė visas žaidimo naujoves.

Mūsų komanda taip pat nori prisidėti prie šio gražaus jubiliejaus ir visiems Serious Sam fanams pasiūlyti įsigyti šios serijos žaidimus pigiau. Žemiau rasite ne tik originalųjį žaidimą, tačiau ir jo tęsinius, įskaitant ir visiškai šviežią Serious Sam 4.