Kiekvieną mėnesį PlayStation skelbia naują nemokamų PlayStation Plus žaidimų sąrašą skirtą serviso prenumeratoriams. Vakar sulaukėme naujo papildymo – PS Plus nariai gavo progą parsisiųsti net 3 nemokamus žaidimus – 1 skirtas PS5 konsolių savininkams ir 2 PS4 žaidėjams. Nuo šiandien PS Plus prenumeratoriai savo žaidimų kolekcijas gali papildyti Oddworld: Soulstorm, Days Gone ir Zombie Army 4: Dead War žaidimais.

Oddworld: Soulstorm (PS5)

Jei dar nesate girdėję apie Oddworld žaidimų seriją, turėtumėte žinoti, kad tai ypač įdomus platformeris, kuris pirmą kartą debiutavo dar 1997 metais. Per eilę metų Oddworld žaidimai pasirodė gausybėje skirtingų žaidimų platformų, o naujausias – Oddworld: Soulstrom – ką tik debiutavo PS4 ir PS5 konsolėse. Svarbu paminėti, kad nemokamų PS Plus žaidimų sąraše Oddworld: Soulstrom išskiriamas tik kaip pasiūlymas PS5 konsolių savininkams, tad jei susigundysite išmėginti šį žaidimą su savo PS4 konsole, jums teks jį įsigyti atskirai.

Zombie Army 4: Dead War (PS4)

Balandžio mėnesiui skirtų PS4 žaidimų sąrašas kupinas zombių. Vienas iš dviejų šiai konsolei skirtų nemokamų balandžio mėnesio žaidimų Zombie Army 4: Dead War – tai trečio asmens šaudyklė, kurioje susikausite su zombiais pavirtusiais naciais. Nors žaidimo aprašymas skamba kvailokai, turėtumėte žinoti kad Zombie Army serija užgimė kaip specialus Sniper Elite žaidimų serijos perdirbinys, tad galite tikėtis kokybiško veiksmo. Jei ieškote neįpareigojančios šaudyklės, nepraleiskite progos išmėginti Zombie Army 4: Dead War.

Days Gone (PS4)

Paskutinis PS Plus pasiūlymas šiek kiek netikėtas. Days Gone – tai vienas iš didelių PlayStation konsolės eksliuzyvų, kuris PS5 konsolių savininkams buvo (ir tebėra) nemokamas, jei naudojatės The PlayStation Plus Collection pasiūlymais. Tiesa, iki pat šio mėnesio PS4 konsolių žaidėjai Days Gone turėjo pirkti, tad dabar puiki proga šį atviro pasaulio žaidimą išmėginti nemokamai. Beje, sklando gandai, kad visai netrukus sulauksime Days Gone tęsinio anonso, tad PlayStation sprendimas leisti pirmąją dalį nemokamai išmėginti ir PS4 žaidėjams atrodo gana logiškas.

Visi šie žaidimai jau dabar nemokami visiems PlayStation Plus prenumeratoriams. Jei ieškote, kaip pigiau papildyti savo PlayStation sąskaitą, rekomenduojame užmesti akį į specialius Eneba pasiūlymus PlayStation dovanų kortelėms.