Dead by Daylight gerbėjai šią savaitę sulaukė net dviejų didelių naujienų. Dead By Daylight – co-op išgyvenimo siaubo žaidimas, 2016 m. sukurtas Behavior Interactive kompanijos. Nuo pat žaidimo išleidimo pradžios kūrėjai palaiko Dead By Daylight patirtį gyvybingą ir dinamišką reguliariai pristatydami licencijuotus ir originalius papildinius bei naują turinį. Taigi, geroji žinia ta, kad Behaviour Interactive planuoja išleisti naują žaidimo papildinį, šįkart – grįstą Hellraiser tematika. Prie medžioklės prisijungia Pinhead…

Po keletą dienų trukusių spekuliacijų apie naują Dead by Daylight papildinį, Behaviour Interactive patvirtino, kad naujasis DLC išties įkvėptas Hellraiser. Nors daug informacijos apie Hellraiser DLC dar nėra paskelbta, jau dabar žinoma, kad papildinio žudikas bus senobitas Pinhead. Senobitai (angl. Cenobites)  daugiadimensiniai padarai iš „Prisikėlęs iš pragaro“ („Hellraiser“) filmų, kurių tikslas – be atvangos kankinti į jų gniaužtus papuolusius žmones. Manome, kad šis žudiko pasirinkimas išties puikus bei puikiai perteikia siaubus, laukiančius Hellraiser pasaulyje. Kūrėjai turėtų pateikti daugiau informacijos ateinančiomis savaitėmis.

Antra žinia, deja, nėra tokia džiugi. Jau šių metų lapkritį Behaviour Interactive ketina išimti Stranger Things DLC iš pardavimų. 2019 m. šis papildinys suformavo visą Dead by Daylight pagrindą ir sulaukė didžiulio populiarumo. Dabar, jei iki šių metų lapkričio neįsigysite papildinio, teks atsisveikinti su ikoniškaisiais Nancy Wheeler, Steve Harrington ir The Demogorgon. Jei jau buvote įsigiję Stranger Things papildinį, tuomet šie trys veikėjai liks, bet Hokinso laboratorijos (angl. Hawkins Laboratory) žemėlapis bus išimtas bet kokiu atveju.

Garsusis Netflix serialas Stranger Things surinko didžiulį gerbėjų ratą ir, įtraukusi pagal šią laidą sukurtą licencijuotą DLC papildinį, Dead by Daylight sulaukė antplūdžio gerbėjų, pasirengusių pasinerti į autentiškai atkurtą populiaraus mokslinės fantastikos siaubo serialo pasaulį. Nors Stranger Things DLC buvo itin sėkmingas, Behavior Interactive tvirtina, kad „mūsų tikslas ir toliau yra užtikrinti, kad Stranger Things turiniu galės mėgautis tie žaidėjai, kurie įsigijo papildinį, kol šis dar prieinamas rinkoje“. Be to, kūrėjai davė laiko žaidėjams įsigyti papildinį iki lapkričio mėnesio.

Jei dar nespėjote išbandyti Stranger Things DLC papildinio, kviečiame pasinaudoti puikia kaina jį įsigyti, o jei ieškote kitokių nuotykių šiame žaidime, daugiau papildinių rasite mūsų Dead by Daylight DLC kolekcijoje.