Populiariausia platforma tarp kompiuterinių žaidimų žaidėjų neabejotinai yra Steam. Ir kaip fašionistos teigia, kad niekada neturi ką apsirengti, geimeriai tvirtina, kad neturi ką žaisti. Tai kodėl gi nepagriebus bent kelių pigių Steam dovanų kortelių ir neatnaujinus savo Steam žaidimų bibliotekos naujais šedevrais? Pats žinai, kad nori!

Spausk čia, įsigyk pigesnes Steam dovanų korteles ir atsinaujink savo žaidimų biblioteką!

Ką gali nuveikti su pigiomis Steam dovanų kortelėmis?

Išbandyk dar nežaistus žaidimus!

Nors vasaros sezonas nepasižymi naujų vaizdo žaidimų išleidimu, tai nereiškia, kad nėra žaidimų, kuriuos būtų galima žaisti. Visada gali įsijungti anksčiau išleistus kūrinius arba išbandyti jau seniai akį patraukusį žaidimą. Kitaip tariant – vasara žaidėjams yra puikus metas išbandyti tai, kas dar nežaista. Griebk pigesnes Steam dovanų korteles ir pasinerk į nuotykius, kuriuos jau seniai nori patirti!

Pasinaudok Steam išpardavimu

Vasara nebūtų vasara be Steam išpardavimo. Nuolaidos žaidimams mėtomos kairėn ir dešinėn, ir visi žinome, kad sunku atsispirti pigesniam žaidimui. Nesivaržyk ir sakyk „taip“ su pigiomis Steam dovanų kortelėmis. Nedvejok! Griebk pigesnį Steam kuponą ir jį išleisk žaidimams!

Padovanok

Jos ne veltui vadinamos dovanų kortelėmis, nesvarbu, pirksi jas sau, draugui ar giminaičiui, Steam dovanų kortelės yra puiki dovana, ypač geimeriui, kuris, atrodo, jau viską žaidė. Pamiršk nerimą renkant tobulą dovaną savo pažįstamam geimeriui. Griebk pigesnes Steam dovanų korteles ir paversk jas idealia dovana. Jie patys išsirinks norimą žaidimą, o tavo dovana bus labai vertinama!

Pasiruošk naujiems rudens žaidimams

Atėjus rudeniui, vaizdo žaidimų leidėjai klesti. Taip pat ir patys žaidėjai. Tik gaila, kad ne jų piniginės. Kodėl gi nepasinaudojus proga papildyti Steam piniginę pigiomis Steam dovanų kortelėmis? Ruoškis naujiems, rudenį pasirodysiantiems kūriniams jau dabar ir neliūdink piniginės, kai pasirodys ilgai laukti žaidimai. Steam dovanų kortelių pasiūlymas yra puiki proga papildyti Steam piniginę ir pasiruošti The Last of Us Remake, Marvel Spider-Man (šį tikrai turi pažaisti!), Saints Row, Atomic Heart, Scorn ir daugeliui kitų nuostabių žaidimų!

Spausk čia ir papildyk savo Steam piniginę pigiomis Steam dovanų kortelėmis! Išleisk viską dabar arba pasiruošk naujam žaidimų sezonui!