Kas keletą mėnesių, kartu su naujo Valorant sezono startu, Riot Games papildo žaidimą nauju turiniu. Valorant Episode 2 Act III atneša galybę naujovių, įskaitant ir naują žaidimo žemėlapį Breeze.

Kaip ir galima tikėtis iš naujo žemėlapio pavadinimo, Breeze nukels žaidėjus į saulėtą paplūdimį šalia jūros. Breeze iš kitų Valorant žemėlapių išsiskiria ne tik ypač šviesia spalvų palete, tačiau ir gerokai erdvesniu dizainu. Breeze išsiskiria gausybe atvirų erdvių ir ilgų tiesių koridorių, o tai ypač patiks žaidėjams, kurie mieliau renkasi Operator ar Marshal ginklus.

Patys kūrėjai teigia, kad su tokiu išskirtiniu žemėlapiu, buvo tikimasi į žaidimą įnešti šiek tiek dinamikos ir sumaišyti kortas žaidėjams. Riot Games tikisi, kad Breeze iššauks meta pokyčius ir žaidimuose pamatysime daugiau Agnetų bei ginklų įvairovės.

Žinoma, be naujo žemėlapio sulaukėme ir gausybę kitokių naujovių. Su Valorant Episode 2 Act III atkeliauja naujas žaidimo Battlepass, kuriame nauji skinai, ženkliukai ir taip toliau. Dalį jų galite pamatyti naujame Episode 2 Act III žaismo filmuke.

Susidomėjote ir norite papildyti savo kolekciją naujienomis? Būtinai užmeskite akį į mūsų Valorant taškų pasiūlymus!