Nors daugelis Steam žaidėjų šiuo metu džiaugiasi vikingišku išgyvenimo žaidimu Valheim, šaudyklių fanai taip pat rado savo naują favoritą. Kiek ankščiau rašėme apie naujos co-op šaudyklės Outriders starto pasikeitimus ir nemokamą žaidimo versiją, kuri šį savaitgalį startavo ypač sėkmingai. Likus mėnesiui iki oficialaus Outriders starto, išankstiniai pardavimai iškėlė žaidimą į geriausiai parduodamų Steam žaidimų topo viršų.

Pasak Steam Database skaičių, šį savaitgalį Outriders demonstracinė versija sulaukė daugiau nei 55 tūkstančių vienu metu prisijungusių žaidėjų. Nors žaidėjų vidurkis šiek tiek mažesnis, Outriders žaidėjų benduomenė stabiliai auga. Negana to, dėka puikių demo versijos įvertinimų, išankstiniai žaidimo pardavimai auga žaibiškai – Outriders šiuo metu užima 6-ą geriausiai parduodamų Steam žaidimų topo vietą.

Turime pripažinti, kad šie skaičiai išties netikėti. Prieš keletą mėnesių kūrėjai iš People Can Fly studijos pasklebė apie atidėtą žaidimo startą, nes, pasak kūrėjų, žaidimui dar reikėjo šiek tiek laiko. Tuomet kūrėjai anonsavo ir demonstracinę žaidimo versiją, kuri turėjo padėti fanams laukti žaidimo starto bei parodyti žaidimą apie jį nieko negirdėjusiems. Regis, kad šis planas suveikė tobulai!

Dar negirdėjote apie Outriders? Turėtumėte žinoti, kad tai nauja šaudyklė, kuri daugeliui mūsų komandos narių primena tokius žaidimus kaip Destiny ar Borderlands. Žaidime, vieni ar su draugų kompanija, tyrinėsime fantastinį pasaulį, rinksime naujus ginklus, apdarus ir kovosime prieš vis sunkesnius priešus.

Užmeskite akį:

Jei jau spėjote peržaisti demonstracinę Outriders versiją ir susigudėte įsigyti pilną žaidimą, užmeskite akį į mūsų pasiūlymus!