Square Enix, po sėkmingo Outriders starto turi planų plėsti šią naują franšizę. Nors po starto žaidimas sulaukė įvairių vertinimų, žaidimo pardavimo skaičiai parodė, kad Outriders potencialas yra didelis. Pasak statistikos, per pirmąjį mėnesį žaidimą išmėgino daugiau nei 3,5 milijonai žaidėjų, o vidutinis žaidėjas žaidimą žaidė vidutiniškai 30 valandų. Neblogai, tiesa?

Gero žaidimo starto nuopelnai didžiąja dalimi tenka Xbox Game Pass servisui, kuriame žaidimas buvo pasiekiamas nuo pat išleidimo dienos, tačiau svarbu paminėti, kad ir kitose platformose Outriders turėjo didelę publiką. Pirmąją savaitę žaidimas taip pat užėmė ir Steam pardavimų topo viršūnę, o tokią sėkmę galėjo nulemti ir nemokama demo versiją, kurią net ir dabar galite atsisiųsti iš PlayStation, Xbox, Steam bei GeForce Now parduotuvių.

Po stipraus pirmojo mėnesio, kūrėjų komanda iš People Can Fly teigia, kad žaidimo fanai sulauks gerokai daugiau naujo turinio. Per pirmąjį mėnesį, kūrėjai ištaisė pagrindines žaidimo klaidas ir pristatė keletą puikių atnaujinimų, kurie sutaisė žaidimo balansą. Dalindamiesi pirmojo mėnesio pasiekimais, kūrėjai dėkojo fanams už palaikymą ir kritiką bei pažadėjo plėsti žaidimo galimybes ateityje.

Žaidimo leidėjų kompanija Square Enix taip pat neliko abejinga puikiam Outriders startui. Kompanija teigė, kad Outriders gali tapti sekančia didžiule Square Enix franšize ir pažadėjo daugiau investuoti į žaidimą. Nors iki tapimo didžiule ir žinoma serija dar toli, leidėjų palaikymas bei kūrėjų gebėjimas atsigauti po sunkaus starto gali tapti puikia paskata žaidėjams prisijungti prie augančios Outriders bendruomenės.

Jei žaidimo starto metu praleidote Outriders, rekomenduojame jį išmėginti dabar. Žaidimas gerokai tvarkingesnis nei buvo pirmąją starto savaitę ir dabar yra vertas savo kainos.