Kol lauko temperatūra tirpdo termometrus, patogiai ir vėsiai įsitaisyk viduje, pasiimk šalto gėrimo, norimą valdiklį ir pigų žaidimą, kurį gali įsigyti iš mūsų žaidimų iki 10 € kolekcijos. Neišsigąsk, žema kaina dar nereiškia, kad jie blogi! Tačiau šiuo teiginiu įsitikinsi tik pats apsilankęs kolekcijoje.

Spausk čia ir lik nustebintas žemų AAA ir indie žaidimų kainų! Vis dar netiki? Štai keletas žaidimų, kuriuos gali rasti kolekcijoje:

Assetto Corsa

Assetto Corsa pirmą kartą pasirodė 2014 m., tačiau iki šiandien žaidimas nepraranda savo populiarumo ir ištikimų žaidėjų bendruomenės. Iš tikrųjų, netgi priešingai. Lenktynių simuliatorius nuolat pritraukia naujus žaidėjus, ištroškusius įtraukiančios ir tikroviškos vairavimo patirties. Tai ne šiaip sau vairavimo simuliatorius! Assetto Corsa daugelio lojalių žaidėjų yra tituluojamas vienu (jei ne pačiu) geriausių automobilių vairavimo ir lenktynių simuliatoriumi rinkoje, kurį kitos franšizės dar turi pranokti.

Assetto Corsa

Žaidimas turi nemažą skaičių papildinių, tačiau tikrasis žavesys slypi jo ištikimoje mod‘ų bendruomenėje. Nenuostabu, kad gerbėjai palaiko ir tobulina savo pamiltą žaidimą. Žaidimas yra gana senas, taip, ypač vizualiai (juk kalbame apie 2014 m.), tačiau mod‘ų pagalba, jei turi galingą kompiuterį, gali atnaujinti žaidimą taip, kad jis atrodytų fotorealistiškai. Be to, gerbėjai netgi sukūrė modifikacijas, kurios išplečia ribotus Assetto Corsa kelius į platų, atvirą pasaulį.

Planet Zoo

„Tycoon“ žaidimai buvo itin populiarūs ankstyvosiomis kompiuterinių žaidimų dienomis, ir, atrodo, kad šio žanro patrauklumas ir žavesys dar nepasiruošęs išnykti. Planet Zoo suteiks tau visišką laisvę kurti ir valdyti savo nuosavą zoologijos sodą. Jei mėgsti valdymo ir simuliacinius žaidimus taip pat, kaip ir gyvūnus, naudojant įvairius žaidimo mod‘us, gali siekti savo svajonės ir nuo nulio sukurti savo išsvajotą zoologijos sodą. Žaidimas siūlo laisvę, ribojamą tik tavo vaizduotės.

Planet Zoo

Prižiūrėdamas gyvūnus ne tik praleisi porą ar daugiau valandų kurdamas savo zoologijos sodą, bet ir sužinosi apie daugiau nei 50 skirtingų gyvūnų rūšių. Priartinimo režimas leis iš arti stebėti bet kurį zoologijos sode esantį gyvūną, o zoopedija plačiau papasakos apie kiekvieną gyvūnų rūšį. Planet Zoo yra ne tik vadybos žaidimas, bet ir gana informatyvi mokymosi patirtis, ypač tiems, kurie nori daugiau sužinoti apie gyvūnų karalystę. Atsižvelgiant į viską, ką gali pasiūlyti šis žaidimas, tai yra vienas geriausių šio žanro žaidimų.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Jei tavo kraują kaitina konkurencingi ir taktiniai pirmojo asmens šaudyklės žaidimai, nėra nieko panašaus į Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Žinoma, pirmą kartą išleistas žaidimas turėjo tam tikrų problemų, tačiau bėgant metams jis pavirto į neįtikėtiną patirtį, žaidžiamą tiek e-sporte, tiek su draugų grupe. Panašu, kad Rainbow Six franšizė bėgant metams prarado savo pagrindą, o Siege pažymėjo savo grįžimą į mėgstamą franšizę su daugybe grįžtančių žaidimo funkcijų.

Rainbow Six Siege

Gal ir greitai spaudai gaiduką ir erelio akimis žiūri per ginklo taikiklį, bet eidamas su bet šaudydamas aklai Siege žaidime nieko nepeši. Kad pasisektų, tau prireiks komandinio bendravimo bei planavimo. Siege galima daug ko išmokti, o žaidimas pareikalaus atsidavimo, tačiau tie, kurie yra pasirengę skirti laiko, bus apdovanoti vienu geriausių taktinių kelių žaidėjų šaudyklių žaidimu.

Kaip matai, mūsų pigių žaidimų kolekcijoje rasi daugybę geriausių žaidimų, kuriuos gali pasiūlyti įvairūs žanrai. Nedvejok, spausk čia ir mūsų kolekcijoje atrask dar daugiau fantastiškų žaidimų.