Žinomas faktas, kad GTA Online turi be galo daug fanų ne tik Lietuvoje, tačiau ir visame pasaulyje. Nors žaidimas pakankamai senas, Grand Theft Auto fanai nuolat grįžta į šį virtualų pasaulį peržaisti vis naujus DLC bei tiesiog gerai praleisti laiką su draugais. Tačiau iki pat šių dienų žaidimo fanus kankino keletas techninių niuansų, kurių didžiausias – ilgas pasaulio krovimo laikas. Po galybės metų, pagaliau sulauksime šią problemą išsprendžiančio atnaujinimo. Įdomu tai, kad šį atnaujinimą pasiūlė žaidimo fanas!

GTA Online žaidėjas slapyvardžiu t0st besikapstydamas po žaidimo kodą rado ilgametės problemos sprendimo būdą ir detaliai aprašė ją žaidimo bendruomenės forume. Rockstar peržvelgė t0st pasiūlymą ir pripažino, kad tai išties puiki įžvalga, kuri padės GTA Online žaidimo krovimo laiką sumažinti net 70 procentų, o tai išties didelis žingsnis pirmyn.

Taigi, kūrėjai padarė tai, ką ir turėtų daryti. Rockstar paskelbė, kad t0st pasiūlytas atnaujinimas bus panaudotas ir visus GTA Online žaidėjus turėtų pasiekti jau su sekančiu žaidimo plėtiniu. Negana to, kūrėjai nusprendė apdovanoti t0st ir paskyrė jam Rockstar Bug Bounty – 10 000 dolerių premiją.

Nors atnaujinimas kol kas dar nepasiekė žaidimo fanų, laukti nereiks ilgai. Iki pat šių dienų kūrėjai lepina GTA Online fanus nuolatiniais žaidimo atnaujinimais, tad tikėtina, jog žymiai greitesnius žaidimo krovimu fanai mėgausis jau po kelių savaičių. Verta paminėti ir tai, kad Rockstar Games artimiausiu metu planuoja išleisti atskirą Grand Theft Auto Online žaidimą, tad šis fano pasiūlytas atnaujinimas pasirodė pačiu laiku.

Savo ruožtu ir visų GTA Online fanų Eneba bendruomenėje vardu, norime padėkoti t0st už šį puikų atradimą, kuris mūsų mylimą žaidimą pavers dar geresniu. Ačiū!