Vasara įgauna pagreitį, o liepos mėnuo jau čia pat – kaip ir naujas nemokamų Xbox Games With Gold žaidimų sąrašas ateinančiam mėnesiui. Microsoft kompanijos paskelbti žaidimai bus prieinami Xbox Live Gold prenumeratoriams liepos mėnesį visiškai nemokamai, o štai ir kūriniai, kurie laukia jūsų: 

  • Planet Alpha, 
  • Rock of Ages 3: Make & Break 
  • Conker: Live & Reloaded
  • Midway Arcade Origins

Planet Alpha

Šis nuotykių platforminis žaidimas nukelia žaidėjus į kvapą gniaužiančio grožio pasaulį, sklidiną ateivių, paslapčių ir, žinoma, pavojų. Palikti vieni šioje planetoje, privalote sąveikauti su jus supančia aplinka norėdami išgyventi, turėsite semtis energijos iš dienos ir nakties ciklo. Mokslinės fantastikos elementai prideda kitoniškumo, praturtinančio Planet Alpha (Eneba kaina €19.99) žaidimo patirtį, kad kiekviena praleista akimirka čia būtų kupina įspūdžių. Na, o kol nuožmūs priešai jus vaikosi nenuilsdami, jūsų užduotis yra išgyventi šioje akinančio grožio planetoje ir turiningai praleisti laiką kitapus ekrano.

Rock of Ages 3: Make & Break

Ar kada spėliojote, kaip atrodytų žaidimas, kuriame būtų suderinti konkurencingi tower defence ir arkadiniai žanrai? Dabar turite progą pamatyti būtent tai. Rock of Ages 3: Make & Break (Eneba kaina €4.06) įtraukia nenuspėjamus kliūčių ruožus ir aukščiausios klasės humoro jausmą. Kartais šiame žaidime įsivelia kiek klaikesni elementai, kurie gerokai praturtina bendrą žaidėjo patirtį. Geriausia šio kūrinio dalis yra tai, kad galite kurti ir modifikuoti ruožus bei žaidimo lygius ir jais dalintis su kitais žaidėjais internete. Šios vyraujančios kūrybos varžybos gali tapti tikru azarto užtaisu, tad pasinaudokite proga atsisiųsti Rock of Ages 3: Make & Break nemokamai.

Conker: Live & Reloaded

Kas gali labiau praskaidrinti liepos mėnesio popietes nei nuotykiai su pramuštgalve vovere, į kurios rankas kažkokiu būdu pateko masinio naikinimo ginklai? Conker: Live & Reloaded (rinkos kaina €9.99) žaidime galite leistis į solo nuotykius iššūkių kupiname vieno žaidėjo režime, kuriame netrūksta nei ginklų, nei transporto priemonių, pritaikytų žadą atimančioms kelionėms. Svarbu yra tai, kad jūsų ginklų arsenalas priklausys nuo pasirinkto kovų specialisto, kurių žaidime iš viso yra šeši. Iš esmės, šis žaidimas skirtas atsipalaiduoti ir išlaisvinti vidinį vaikėzą, norintį krėsti šunybes, o visą Conker: Live & Reloaded patirtį vainikuoja klišinių filmų tropų parodijos.

Midway Arcade Origins

Panašu, kad Microsoft kompanija nusprendė liepos mėnesį paskirti arkadiniams žaidimams, nes ketvirtasis nemokamas žaidimas – vėlgi priklauso šiam žanrui. Išties, Midway Arcade Origins (rinkos kaina €19.99) yra žaidimų kolekcija, įtraukianti net 30 skirtingų arkadinių kūrinių iš šio žanro auksinio dešimtmečio. Galite nemokamai dar kartą išgyventi nostalgiškus klasikos žaidimus, kurie praturtino daugelio vaikystę, kaip Defender, Gauntlet, Rampart, Spy Hunter ir kiti kūriniai. Na, o jei nesate girdėję apie šiuos žaidimus, tuomet laukia unikali proga pasinerti į kūrinius, kurie įkvėpė daugelį modernių kūrėjų.

Visi aukščiau išvardinti žaidimai yra visiškai nemokami tik Xbox Live Gold paslaugų prenumeratoriams. Jei ieškote galimybių pratęsti savo narystę pigiau, užmeskite akį į specialius Xbox Live Gold dovanų kortelių pasiūlymus mūsų parduotuvėje!