Vieno didžiausių 2020-ųjų metų žaidimo, Microsoft Flight Simulator, kūrėjai nusprendė pradėti naujus metus pateikdami puikų siurprizą žaidimo fanams. Kūrėjai išleido naują ir visiškai nemokamą  Microsoft Flight Simulator atnaujinimą, kuris į žaidimą prideda realaus laiko sniego efektus.

Čia verta paminėti faktą, kad oficialus žaidimo puslapis, kuriame galite rasti visus kūrėjų planus apie naujus Microsoft Flight Simulator žaidimo atnaujinimus šios naujienos neskelbė. Paskutinysis išleistas žaidimo atnaujinimas – MFS pritaikymas VR įrenginiams, o sekantis kūrėjų darbas turėjo būti Didžiosios Britanijos kraštovaizdžio patobulinimai (ši naujovė į žaidimą atkeliaus sausio 28 dieną). Tai reiškia, kad kūrėjai siekė nustebinti žaidimo fanų bendruomenę ir pristatyti netikėtą naujametinę dovaną.

Pasak žaidimo kūrėjų, realaus laiko sniego efektai turėtų šiek tiek pakeisti ir mūsų žaidimo procesą. Vis tik pastebimiausi pokyčiai matosi pro lėktuvo langus – sniego efektai, pabalusios pievos bei miškai ir taip toliau. Užmeskite akį:

Nors sniegas dramatiškų pokyčių žaidime ir neatneša, tai dar vienas puikus žaidimo kūrėjų darbas, kuris užtikrins dar didesnį Microsoft Flight Simulator realizmą. Pernai, žaidimas įvairių žaidimų apdovanojimų metu jau spėjo užsitikrinti ne vieną geriausio simuliatoriaus titulą, tad ši naujovė tik dar labiau užtvirtina šiuos pasiekimus. Turint omenyje tai, kad dėl siaučiančios pandemijos turėjome užsidaryti namuose, šis atnaujinimas turėtų ypač patikti tiems, kurie mėgsta nuostabius žiemiškus kraštovaizdžius.

Jei dar neteko išmėginti Microsoft Flight Simulator, užmeskite akį į mūsų pasiūlymus!